Inimă înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară

Inima înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 86G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de curmale, semințe de chimen măcinate, măsline sărate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma inima de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui cu curmale, măsline și scorțișoară, Pui Fiert Cu Curmale, și Pui fiert cu curmale.
Instrucțiuni
Tăiați inima în trei bucăți mari care pot fi așezate plat în oală.
Puneți oala la foc mare și adăugați uleiul. Rumeniti bucatile de inima pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Scoateți și puneți deoparte.
Dați focul la mediu și adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Adăugați inima înapoi în oală, împreună cu restul ingredientelor. Inima trebuie acoperită la jumătatea drumului de stoc.
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Lăsați stocul să fiarbă la foc mic.
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 F.
Așezați o bucată de hârtie pergament peste inimă și puneți capacul pe oală. Se fierbe la cuptor până când inima este fragedă, cel puțin 2 ore.
Lăsați inima să se răcească ușor în lichid. În acest moment, braise poate fi refrigerat și reîncălzit atunci când sunteți gata de mâncare. Când sunteți gata să serviți, scoateți inima din lichid și puneți oala la foc mediu-mare. Reduceți lichidul până când mai rămâne o ceașcă de lichid.
Tăiați inima fiartă în felii și puneți sosul peste inimă.
Se servește cu cuscus și legumele rădăcinoase fierte în oală.