Inimă înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară

Inimă înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară
Inima înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 86G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de curmale, semințe de chimen măcinate, măsline sărate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma inima de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui cu curmale, măsline și scorțișoară, Pui Fiert Cu Curmale, și Pui fiert cu curmale.

Instrucțiuni

1
Tăiați inima în trei bucăți mari care pot fi așezate plat în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Puneți oala la foc mare și adăugați uleiul. Rumeniti bucatile de inima pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ceapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 InchCeapa Galbena, Curatata De Coaja, Taiata In Jumatate Si Taiata In Felii Groase De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Dați focul la mediu și adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore3 Căni De Așchii De Lemn De Stejar Sau Nuci Pecan Sau 6 Bucăți Mari, înmuiate în Apă Rece Timp De Cel Puțin 1 Oră și Până La 4 Ore
5
Adăugați inima înapoi în oală, împreună cu restul ingredientelor. Inima trebuie acoperită la jumătatea drumului de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
6
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Slănină Afumată Tăiată Gros, CubulețeSlănină Afumată Tăiată Gros, Cubulețe
7
Lăsați stocul să fiarbă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat1 Pachet Mare De Spanac De Fermă, Spălat și Uscat
8
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
9
Așezați o bucată de hârtie pergament peste inimă și puneți capacul pe oală. Se fierbe la cuptor până când inima este fragedă, cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm4 Felii De Pecorino, Cu Grosimea De 1,2 Cm
1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin1/2 Cană De Hrean Proaspăt Sau Scurs, Ras Fin
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Lăsați inima să se răcească ușor în lichid. În acest moment, braise poate fi refrigerat și reîncălzit atunci când sunteți gata de mâncare. Când sunteți gata să serviți, scoateți inima din lichid și puneți oala la foc mediu-mare. Reduceți lichidul până când mai rămâne o ceașcă de lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
11
Tăiați inima fiartă în felii și puneți sosul peste inimă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sugestie De Servire: Serviți Peste PasteSugestie De Servire: Serviți Peste Paste
12
Se servește cu cuscus și legumele rădăcinoase fierte în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista