Inimă înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară

Inimă înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară
Inima înăbușită cu măsline, curmale și scorțișoară ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 86G de proteine, 21g de grăsime, și un total de 687 calorii. Această rețetă servește 4. Pentru $5.87 pe portie, această rețetă acoperă 57% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primal dieta. 23 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de curmale, semințe de chimen măcinate, măsline sărate și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma inima de vită, puteți urma acest fel principal cu Valentine Parfait Cupcakes ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 97%. Acest scor este excelent. Rețete similare includ Pui cu curmale, măsline și scorțișoară, Pui Fiert Cu Curmale, și Pui fiert cu curmale.

Instrucțiuni

1
Tăiați inima în trei bucăți mari care pot fi așezate plat în oală.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Puneți oala la foc mare și adăugați uleiul. Rumeniti bucatile de inima pe ambele parti, aproximativ 3 minute pe fiecare parte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Măsline, Tăiate în SferturiMăsline, Tăiate în Sferturi
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți și puneți deoparte.
4
Dați focul la mediu și adăugați ceapa și gătiți până se înmoaie, dar nu se rumenesc, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii Subțiri De Curcan Gătit, MărunțitFelii Subțiri De Curcan Gătit, Mărunțit
5
Adăugați inima înapoi în oală, împreună cu restul ingredientelor. Inima trebuie acoperită la jumătatea drumului de stoc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
6
Adăugați mai multă apă dacă este necesar.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Miezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, OpționalMiezuri Suplimentare De Floarea-soarelui, Opțional
7
Lăsați stocul să fiarbă la foc mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
8
Între timp, preîncălziți cuptorul la 300 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
9
Așezați o bucată de hârtie pergament peste inimă și puneți capacul pe oală. Se fierbe la cuptor până când inima este fragedă, cel puțin 2 ore.
Echipamente pe care le vei folosi
Modele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țarăModele în Arhiva „meșteșuguri” De Pe Site-ul Web Al Femeilor De La țară
Zahăr Vanilat, Plus Extra Pentru ServireZahăr Vanilat, Plus Extra Pentru Servire
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
10
Lăsați inima să se răcească ușor în lichid. În acest moment, braise poate fi refrigerat și reîncălzit atunci când sunteți gata de mâncare. Când sunteți gata să serviți, scoateți inima din lichid și puneți oala la foc mediu-mare. Reduceți lichidul până când mai rămâne o ceașcă de lichid.
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
11
Tăiați inima fiartă în felii și puneți sosul peste inimă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțitSticlă De Sos Dulce-acrișor, împărțit
12
Se servește cu cuscus și legumele rădăcinoase fierte în oală.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți3 1/2 Kilograme De Cartofi Medii Cu Coaja Albă, Curățați și Tăiați în Bucăți
6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare6 Frunze Exterioare Dintr-un Radicchio Mare
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
DificultateExpert
Gata În3 hrs, 30 m.
Porții4
Scor De Sănătate100
Revista