Inima de anghinare și crostini de măsline tocate ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 15 și costă 90 de cenți pe porție. O porție conține 228 calorii, 9g de proteine, și 5g de grăsime. 16 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Un amestec de măsline, roșii Rome, pâine cu aluat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Este adus la tine de Allrecipes. Este o foarte prietenos cu bugetul rețetă pentru fanii mâncării mediteraneene. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular destul de bun de 64%. Încercați Crostini De Anghinare Și Măsline, Crostini de anghinare-măsline, și Jerusalem anghinare și anghinare inima Linguine pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
2
Aranjați feliile de pâine într-un singur strat pe o foaie de copt și periați blaturile cu 3 linguri de ulei de măsline extravirgin.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Pâine
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
3
Coaceți în cuptorul preîncălzit până când sunt crocante, 8 până la 10 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
4
Combinați inimile de anghinare, măslinele, roșiile, ceapa, 1 lingură de ulei de măsline extravirgin și 1/4 cană de parmezan împreună într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Măsline Extra Virgin
Inimi De Anghinare
Parmezan
Măsline
Tomate
Ceapă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Puneți amestecul de anghinare pe feliile de pâine prăjită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Anghinare
Pâine
6
Se presară cu 1/4 cană de parmezan rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Parmezan
7
Întoarceți feliile de pâine la cuptor; coaceți până când amestecul de anghinare este încălzit și parmezanul este topit, 3 până la 5 minute.
Italiana funcționează foarte bine cu Chianti, Trebbiano și Verdicchio. Italienii știu mâncare și știu vin. Trebbiano și Verdicchio sunt vinuri albe italiene care se potrivesc bine cu pește și carne albă, în timp ce Chianti este un roșu Italian excelent pentru mâncăruri mai grele și mai îndrăznețe. Puteți încerca Barone Ricasoli Colledila Chianti Classico Gran Selezione. Recenzenților le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 85 de dolari pe sticlă.