Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați inimile Romaine la grătar cu pansament cu mărar. O porție conține 132 calorii, 2G de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 81 cenți pe porție, această rețetă acoperă 11% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. 295 de persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați roșii de struguri, maioneză, inimi de salată romaine și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Acesta va fi un hit la dvs Al Patrulea Iulie eveniment. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 20 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 63%. Acest scor este solid. Încercați Inimi La Grătar De Romaine Cu Sos De Brânză Albastră, Salată De Romaine La Grătar Cu Sos De Zară-Arpagic, și Salată de Romaine și roșii la grătar cu slănină și sos de fermă de casă din zară pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Aprindeți 1/2 coș de fum plin cu cărbune. Când tot cărbunele este aprins și acoperit cu cenușă cenușie, se toarnă și se întinde cărbunii uniform peste grătarul de cărbune. Setați grătarul de gătit la loc, acoperiți grătarul și lăsați să se preîncălzească timp de 5 minute. Alternativ, preîncălziți un grătar cu gaz la înălțime, acoperit, timp de cel puțin 10 minute. Curățați și ungeți grătarul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
2
În timp ce grătarul se preîncălzește, într-un castron mic, combinați uleiul de măsline și sarea și piperul după gust. Folosind o perie de patiserie, periați partea plată a fiecărei jumătăți de salată cu amestec de ulei și puneți-o deoparte pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
3 Linguri De Parmezan Proaspăt Ras, Plus Coaja (opțional)
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Tortilla Proaspete Din Făină, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Perie De Patiserie
Fulgi De Legume
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
3
Combinați Zara, muștarul, maioneza, oțetul, șalota, zahărul, mărarul și sarea și piperul după gust într-un borcan de zidărie sau într-un recipient tupperware bine sigilat și agitați până se emulsionează bine. Pune deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pepperoncini, Pentru Garnitură
Fiecare Nucșoară Măcinată, Ienibahar și Cuișoare
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
8 Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Frișcă Suplimentară Groasă
Felii Subțiri De șuncă Virginia Sau Prosciutto
Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, Opțional
Crengute De Marar Proaspat Culese
Echipamente pe care le vei folosi
Conserve Borcan
4
Când grătarul este fierbinte, așezați salata cu fața plată în jos pe grătar. Acoperiți grătarul și gătiți salata verde până se rumenesc bine, aproximativ 4 minute, apoi răsturnați și gătiți încă 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De Legume
5
Când salata este gătită, așezați partea plată în sus pe un platou și acoperiți cu pansament (este posibil să aveți pansament suplimentar).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ardei Iute Serrano Sau 1 Ardei Jalapeño Mare, Fără Semințe și Tocat
6
Garnisiți salata cu roșii feliate și ridichi și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Brânză Mozzarella Parțial Degresată Cubulețe (cuburi De 1/2 Inch)