Inimi Romaine cu pipi
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de mâncare laterală, așa că încercați inimile Romaine cu pipi nr. Această rețetă fără gluten, primal și whole 30 servește 8 și costă 55 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 3G de proteine, 2G de grăsime, și un total de 46 calorii. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Dacă aveți la îndemână sare, cuburi de gheață, oțet de vin și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de retetele mele. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 83%. Acest scor este spectaculos. Rețete similare sunt Romaine Inimi Dulci, Salată de inimă de Romaine, și Inimi Romaine cu vinetă de ardei roșu.
Instrucțiuni
Aruncați tulpinile de chili. Agitați și aruncați semințele de chili. Puneți ardeii iute într-un castron și turnați peste ei 1 1/2 căni de apă clocotită.
Lăsați să stea până se înmoaie, 6 până la 7 minute.
Între timp, într - o tigaie de 8 până la 10 inci la foc mare, amestecați sau agitați semințele de dovleac până când miros ușor prăjite, 2 până la 3 minute.
Puneți semințele de dovleac într-un blender sau robot de bucătărie. Ridicați ardeii iute din lichidul de înmuiere și adăugați-l în blender.
Adăugați usturoi, oțet, roșii și coriandru. Vârtej, adăugând suficient lichid de înmuiere a chili-ului (aproximativ 1/2 cană) pentru a face amestecul de pipină suficient de subțire pentru a scoate, dar nu picura.
Se adaugă sare după gust. Răsturnați pipin într-un castron mic.
Stați frunzele de salată română, tulpina se termină în jos, într-un castron strâns și aruncați cuburi de gheață printre frunze pentru a le menține clare. Pentru a mânca, scoateți frunzele în pansamentul pipin.