Inimi de Romaine, palmier și anghinare cu sos de citrice Dijon

Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de garnitură, așa că încercați inimile de Romaine, palmier și anghinare cu pansament Citrus Dijon. Această rețetă fără gluten, întreagă 30 și vegană servește 8 și costă $1.27 pe portie. O porție conține 256 calorii, 3G de proteine, și 16g de grăsime. Un amestec de inimi de palmier, salată de inimă romaine, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 5 minute. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 85%, ceea ce este extraordinar. Rețete similare includ Inimi de Romaine, palmier și anghinare cu sos de citrice Dijon, Inimi de Romaine, palmier și anghinare cu sos de citrice Dijon, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado.
Instrucțiuni
Aranjați salată română, inimi de palmier și anghinare pe un platou mare.
Combinați marmelada cu suc de lămâie, muștar, condimentați cu sare și piper și amestecați încet uleiul de măsline.
Se toarnă pansamentul uniform peste salată când este gata de servit.
Se ornează cu migdale feliate prăjite.