Inimi De Anghinare Umplute
Inimile de anghinare umplute ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de garnitură. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 4G de proteine, 10g de grăsime, și un total de 123 calorii. Această rețetă servește 20 și costă 95 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și primar dieta. Mergeți la magazin și ridicați fundul de anghinare, parmezan, arpagic și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 1 oră. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o nu atât de super scor spoonacular de 11%. Încercați Inimi De Anghinare Umplute, Piept de pui umplut cu inimi de anghinare și brânză de capră, și Inimi de salată de palmier cu inimi de anghinare, castraveți, roșii și Avocado pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți un cuptor la 325 grade F (165 grade C). Ungeți ușor un vas de copt de 9x13 inch.
Topiți untul într-o cratiță mică la foc mic; se ia de pe foc și se lasă deoparte.
Așezați parmezanul într-un castron puțin adânc și lăsați-l deoparte.
Tăiați o felie subțire din partea de jos a fiecărui fund de anghinare, astfel încât să stea și apăsați ușor degetul mare în centrul fiecăruia pentru a forma o depresiune pentru umplutură.
Presărați fundul de anghinare cu piper de lămâie și sare de usturoi.
Combinați crema de brânză, smântâna și arpagicul într-un castron și amestecați bine. Puneți aproximativ 1 lingură de umplutură în fiecare fund de anghinare.
Înmuiați fiecare fund de anghinare umplut în untul topit, rulați în parmezan și puneți-l în vasul de copt pregătit.
Coaceți aproximativ 45 de minute în cuptorul preîncălzit, până când vârfurile anghinarelor se rumenesc.