Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budincă Dublă De Orez Cu Nucă De Cocos

Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Budincă Dublă De Orez Cu Nucă De Cocos
Ingredientul Secret (nucă de cocos): Budinca dublă de orez cu nucă de cocos ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Această rețetă servește 6 și costă 1,49 USD pe porție. O porție conține 399 calorii, 4G de proteine, și 25g de grăsime. 58 de persoane au fost impresionate de această rețetă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Dacă aveți la îndemână sare, fasole de vanilie, smântână grea și alte câteva ingrediente, o puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 3 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 38%. Acest scor este destul de rău. Încercați Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Veggie Red Coconut Curry, Trufe sănătoase de nucă de cocos (cu un ingredient secret!), și Ingredientul Secret (Nucă De Cocos): Creveți Crocanți Pina Colada pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul și 3 căni de apă într-o oală medie. Se aduce la fierbere, se reduce focul, se acoperă și se fierbe orezul până se înmoaie, aproximativ 18 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
2
Se scurge într-o strecurătoare cu plasă fină.
Echipamente pe care le vei folosi
4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci4 Cartofi Yukon Gold, Spălați și Tăiați Cubulețe De 3/4 Inci
3
Puneți orezul înapoi în oală cu laptele de cocos, zahărul, sarea și nuca de cocos uscată. Împărțiți fasolea de vanilie pe lungime și răzuiți semințele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos UscatăNucă De Cocos Uscată
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie1 Mix Pentru Prăjitură Cu Ciocolată Cumpărat Din Magazin, Cum Ar Fi Betty Crocker Super Moist Dark Chocolate, Copt Conform Instrucțiunilor De Pe Cutie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Mazăre Congelată GOYA®, DecongelatăMazăre Congelată GOYA®, Decongelată
4
Adăugați semințele și păstăia la orez. Gatiti la foc mic, neacoperit, pana se ingroasa: 40 de minute. Opriți focul și amestecați crema.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Dovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru ServireDovlecei Fierți La Abur Sau Ușor Sotați, Pentru Servire
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
5
Scoateți păstaia de vanilie și aruncați-o.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura CamereiAlbusuri Pasteurizate (din Cutie), La Temperatura Camerei
6
Puneți budinca în 6 feluri de mâncare și dați-o la frigider timp de cel puțin 2 ore.
7
Puneți o tigaie largă de saut la foc mediu și adăugați restul de 6 linguri de nucă de cocos uscată. Prăjiți nuca de cocos, amestecând des, până când este doar aurie, dar nu maro—mai puțin de 90 de secunde. Scoateți imediat din tigaie pentru a nu arde și presărați peste căni de budincă de orez.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Nucă De Cocos UscatăNucă De Cocos Uscată
Stropi în Formă De InimăStropi în Formă De Inimă
Pentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se DoreștePentru întindere Pe Pâine Prăjită Dacă Se Dorește
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
DificultateExpert
Gata În3 hrs
Porții6
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista