Ingredient secret Pico De Gallo

Ingredient secret Pico De Gallo
Ingredientul Secret Pico De Gallo ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete hor d ' oeuvre. Pentru 31 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 0g de grăsime, și un total de 19 calorii. Această rețetă servește 8. 18 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți suc de lămâie, murături de mărar, ardei jalapeno și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primar și întreg 30 dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 20 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 56%. Rețete similare includ Pico De Gallo, Pico De Gallo, și Pico De Gallo.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mediu, combinați ceapa, ardeiul jalapeno, ardeiul gras, muratul de mărar și roșiile tăiate cubulețe. Se amestecă sucul de lămâie și cilantro; condimentează după gust cu sare și piper. Acoperiți și refrigerați cu cel puțin 1 oră înainte de servire, de preferință peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)12 Ardei Jalapeno (aproximativ 3 Inci Fiecare)
Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)Bețișoare De Chip De Legume De înaltă Calitate (recomandat: Terra Sticks)
Taitei Rigatoni UscatiTaitei Rigatoni Uscati
Murături De MărarMurături De Mărar
1 Căpșună, Decojită1 Căpșună, Decojită
2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline2 Linguri Plus 1-1/2 Lingurite Ulei De Masline
Boccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 InchBoccacini Proaspăt Cu Mozzarella, Fiecare Cu Diametrul De 1 Inch
2 Linguri De Whisky Piure Acru2 Linguri De Whisky Piure Acru
Echipamente pe care le vei folosi
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce

Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant

Mexican funcționează foarte bine cu Pinot Noir, Riesling, și spumante ros_loc. Vinurile albe acide, cum ar fi riesling sau roșii cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rossixt este și o pereche sigură. Puteți încerca vinurile Tudor Balo Vineyard Pinot Noir. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 5 stele din 5 și un preț de aproximativ 68 de dolari pe sticlă.
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
Tudor Wines Balo Vineyard Pinot Noir
2007 a fost declarat a fi cea mai mare epocă ne-ar vedea în viețile noastre în California. Acest pinot noir special din Anderson Valley este din Podgoria Balo, care este situată direct peste drum de vinăria și Podgoria Golden Eye. Podgoria este unul dintre rarele site-uri pinot noir care insistă să dorească să producă vinuri masive. Fructele și structura sunt uriașe. Acest vin va îmbătrâni frumos încă 20 de ani. Bucurați-vă acum sau cumpărați o cutie pentru a bea în următorul deceniu sau două.
DificultateExpert
Gata În1 h, 20 m.
Porții8
Scor De Sănătate12
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista