Inghetata Caramel-Fleur de Sel

Inghetata Caramel-Fleur de Sel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Caramel-Fleur de sel. Această rețetă servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 573 calorii. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, fleur de sel, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cană Caramel-Fleur de Sel, Bomboane de caramel Fleur De Sel de la Zomppa, și Caramel-Trufe de ciocolată neagră cu Fleur de Sel pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați smântâna și laptele într-o cratiță mare și gătiți până la cald, dar nu fierbeți. Păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
2
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, și se fierbe, tigaie vartej, aproximativ 2 minute sau până când zahărul se dizolvă. Se fierbe, netulburat, 5 minute sau până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
ZahărZahăr
ApăApă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
TigaieTigaie
3
Se ia de pe foc și se adaugă imediat amestecul de cremă în zahărul caramelizat. (
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
ZahărZahăr
4
Amestecul va fi foarte fierbinte și va fierbe.) Dacă o parte din zahărul caramelizat se întărește pe fundul tigaiei, bateți la foc mediu-mic până când zahărul se topește și amestecul este neted.
Ingrediente de care veți avea nevoie
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
TigaieTigaie
5
Bateți treptat aproximativ 3 căni de cremă de caramel fierbinte în gălbenușuri de ou; adăugați amestecul de gălbenuș în cratiță și bateți până se omogenizează bine.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Gălbenuș De OuGălbenuș De Ou
1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie1/3 Cană Suc Proaspăt De Lămâie Cheie
CremăCremă
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
BatetiBateti
6
Așezați tigaia la foc mic, gătind până când un termometru înregistrează 16
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
TigaieTigaie
7
Puneți tigaia într-un castron mare, umplut cu gheață, până când se răcește complet, amestecând ocazional. Se amestecă vanilia și fleur de sel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
VanilieVanilie
GheațăGheață
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
TigaieTigaie
8
Turnați amestecul într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CremăCremă
GheațăGheață
9
Presărați fiecare porție cu fleur de sel suplimentar, dacă doriți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fleur De SelFleur De Sel
DificultateNormal
Gata În20 m.
Porții10
Scor De Sănătate2
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
OcaziiVară
Revista