Inghetata Caramel-Fleur de Sel
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de desert, așa că încercați înghețata Caramel-Fleur de sel. Această rețetă servește 10 și costă 95 de cenți pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 6g de proteine, 42G de grăsime, și un total de 573 calorii. Este perfect pentru Vara. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Mergeți la magazin și ridicați lapte, fleur de sel, extract de vanillan și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 20 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 22%. Acest scor este destul de rău. Încercați Tort de cană Caramel-Fleur de Sel, Bomboane de caramel Fleur De Sel de la Zomppa, și Caramel-Trufe de ciocolată neagră cu Fleur de Sel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați smântâna și laptele într-o cratiță mare și gătiți până la cald, dar nu fierbeți. Păstrați cald.
Combinați zahărul și 1/2 cană de apă într-o cratiță mare și grea. Se aduce la fierbere la foc mediu-mare, și se fierbe, tigaie vartej, aproximativ 2 minute sau până când zahărul se dizolvă. Se fierbe, netulburat, 5 minute sau până când caramelul are o culoare chihlimbar profundă.
Se ia de pe foc și se adaugă imediat amestecul de cremă în zahărul caramelizat. (
Amestecul va fi foarte fierbinte și va fierbe.) Dacă o parte din zahărul caramelizat se întărește pe fundul tigaiei, bateți la foc mediu-mic până când zahărul se topește și amestecul este neted.
Bateți treptat aproximativ 3 căni de cremă de caramel fierbinte în gălbenușuri de ou; adăugați amestecul de gălbenuș în cratiță și bateți până se omogenizează bine.
Așezați tigaia la foc mic, gătind până când un termometru înregistrează 16
Puneți tigaia într-un castron mare, umplut cu gheață, până când se răcește complet, amestecând ocazional. Se amestecă vanilia și fleur de sel.
Turnați amestecul într-un aparat de înghețată și congelați conform instrucțiunilor producătorului.
Presărați fiecare porție cu fleur de sel suplimentar, dacă doriți.