Inele De Ceapă Rajun' Cajun

Inele De Ceapă Rajun' Cajun
Inele de ceapa Rajun 'Cajun ar putea fi doar hor d' oeuvre pe care il cautati. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 13g de proteine, 23g de grăsime, și un total de 495 calorii. Această rețetă servește 4 și costă 1,39 USD pe porție. Mergeți la magazin și ridicați lapte, făină de auto-creștere, pudră de ceapă și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Această rețetă este plăcută de 8 gurmanzi și bucătari. Această rețetă este tipică bucătăriei Creole. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 25 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 58%. Acest scor este solid. Încercați Rajun Cajun BBQ Sauce-în interiorul multor mall-uri sunt restaurante Rajun Cajun, servesc BBQ inspirat de Cajun, vă vom arăta cum să faceți acel sos, Inele de ceapă Cajun crocante, și Inele de ceapă bătute cu bere W. Cajun sos de scufundare pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Într-un castron mare, amestecați împreună smântâna, laptele și sosul fierbinte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SmântânăSmântână
Sos FierbinteSos Fierbinte
LapteLapte
Echipamente pe care le vei folosi
BatetiBateti
BolBol
2
Adăugați inelele de ceapă și puneți-le deoparte în timp ce condimentați făina. Într-un vas mare de copt sau placă de plăcintă, combinați sarea de țelină, pudra de ceapă, praful de usturoi, pudra de muștar, boia de ardei, praful de chili, piperul alb, sarea și făina.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pudră De MuștarPudră De Muștar
Praf De UsturoiPraf De Usturoi
Praf De ChiliPraf De Chili
Praf De CeapăPraf De Ceapă
Piper AlbPiper Alb
Sare De țelinăSare De țelină
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Tava De CoptTava De Copt
3
Încălziți aproximativ 3 inci de ulei la 350 grade F într-un cuptor olandez mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor OlandezCuptor Olandez
4
Scoateți inelele de ceapă din amestecul lichid și dragarea din amestecul de făină. Repetați procesul pentru a acoperi dublu inelele.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
5
Așezați inelele de ceapă în ulei în loturi și prăjiți până se rumenesc și crocante, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Ulei De GătitUlei De Gătit
6
Scurgeți inelele de ceapă pe o farfurie căptușită cu prosop de hârtie și condimentați cu sare cât este încă fierbinte, apoi transferați într-un platou de servire.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Prosoape De HârtieProsoape De Hârtie
7
Se servește cu burgerul de Crab și Remoulada de rădăcină de țelină.
Ingrediente de care veți avea nevoie
TelinaTelina
RemouladeRemoulade
CrabiCrabi

Vin recomandat: Albarino, Vin Roz, Sauvignon Blanc

Albarino, vin de la Rosa și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru Cajun. Aceste vinuri cu conținut scăzut de tanin, cu alcool mai mic, vor completa căldura în mâncărurile picante Cajun, în loc să vă facă gura să ardă mai mult. Ai putea încerca Doelas Rias Baixas Albarino. Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,7 din 5 stele și un preț de aproximativ 20 de dolari pe sticlă.
Doelas Rias Baixas Albarino
Doelas Rias Baixas Albarino
Crisp, curat și proaspăt! Fructe aromate susținute de o aciditate bine echilibrată. Palatul oferă note de citrice și fructe de piatră, ierburi și o notă minerală plăcută pe finisaj. Complex, răcoritor și construit pentru mâncare.
DificultateMediu
Gata În25 m.
Porții4
Scor De Sănătate10
BucătăriicreolCajun
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista