Inele de ceapă prăjite cu sos de Chili

Reteta Inele de ceapa prajita cu sos de Chili ar putea satisface pofta ta American în jurul valorii de 10 minute. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 5g de proteine, 30g de grăsime, și un total de 441 calorii. Această rețetă servește 6. Pentru 47 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 5 persoane au făcut această rețetă și ar face din nou. Acesta funcționează bine ca un hor d ' oeuvre foarte accesibil pentru Super Bowl. Mergeți la magazin și ridicați sare condimentată, făină, sos de chili și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un lactate gratuite și vegetariene dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 44%. Acest scor este solid. Încercați Inele crocante de ceapă de nucă de cocos coapte cu sos dulce de Chili, Chili stil cartofi dulci fasole neagră burgeri w / coapte Cheddar bere ceapa inele + oua prajite, și Inele De Ceapă Roșie Chili pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți uleiul la 360 de grade F.
Pentru a face sosul de chili, combinați maioneza, sosul de chili, pudra de chili și cayenne într-un castron mic și amestecați bine. Acoperiți și răciți până la servire.
Se taie ceapa în inele foarte subțiri și se separă inelele.
Întindeți-le și presărați cu sare condimentată.
Așezați făina într-o pungă de plastic sigilabilă.
Puneți inelele de ceapă, în loturi, în pungă, închideți bine și agitați până când inelele de ceapă sunt acoperite.
Turnați uleiul într-un cuptor olandez. Prăjiți inelele de ceapă în loturi timp de 3 până la 4 minute, până când sunt maro și crocante.
Îndepărtați cu clești și scurgeți pe prosoape de hârtie.
Gustați și condimentați cu sare, dacă este necesar.
Se servește cu sos de chili.