Inele de ceapă la cuptor
Inele de ceapă la cuptor ar putea fi doar aperitivul pe care îl căutați. Îți urmărești silueta? Această rețetă lacto ovo vegetariană are 574 de calorii , 10 g de proteine și 31 g de grăsime per porție. Această rețetă servește 4 și costă 1,02 USD per porție. Câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 11 ar spune că a fost perfect. Mergeți la magazin și luați piper măcinat, la 2 cepe vidaliane, sare și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Vă este adus de Foodnetwork. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 de minute . Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor de 70% , ceea ce este destul de bun. Încercați Inele de ceapă cu zară , Inele de ceapă fără gluten și Inele de ceapă Must Love pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Vezi cum se prepară această rețetă.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Pulverizati putin o tava de copt cu ulei si puneti deoparte.
Pune chipsurile de cartofi în vasul unui robot de bucătărie și procesează-le în firimituri, aproximativ 20 de secunde.
Transferați într-un castron puțin adânc, adăugați cayenne și lăsați deoparte. Într-un alt castron, combinați zara, 2 linguri de făină, sare și piper și lăsați deoparte. Tăiați ceapa în cercuri de 1/2 inch și despărțiți-le în inele, păstrând doar inele mari, întregi (rezervați restul de ceapă pentru alte utilizări). Ar trebui să ieși cu aproximativ 12 până la 14 inele.
Puneți făina rămasă într-o pungă de plastic sigilabilă, apoi adăugați ceapa și agitați pentru a se acoperi. Înmuiați ceapa câte una în amestecul de zară, apoi scufundați-le în firimituri de cartofi și puneți-le pe tava de copt. Pulverizați ulei de canola uniform peste inele și coaceți timp de 20 de minute sau până când acoperirea este crocantă. Se condimentează cu sare, după gust și se servește imediat.