Inele De Ceapă Bătute Cu Bere
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Inelele de ceapă bătute cu bere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 216 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, ketchup, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, și Inele De Ceapă Bătute Cu Bere pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 40
Tăiați ceapa transversal în felii groase de 3/4 inci și separați-le în inele. Folosiți 16 dintre cele mai mari inele; rezervați ceapa rămasă pentru o altă utilizare. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Combinați făina, sarea, boiaua și piperul într-un castron mediu. Se amestecă berea și albușul de ou (aluatul va fi gros).
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înmuiați 5 inele de ceapă în aluat, lăsând excesul să picure.
Adăugați inele de ceapă în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Așezați inelele de ceapă pe o tigaie cu jeleu. Repetați procedura de scufundare a inelelor de ceapă în aluat și gătit în uleiul rămas, terminând cu 6 inele. Înveliți inelele de ceapă cu spray de gătit.
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când sunt crocante.
Serviți inele cu ketchup.