Inele De Ceapă Bătute Cu Bere

Inele De Ceapă Bătute Cu Bere
Nevoie de o hor d ' oeuvre fără lactate și vegetariene? Inelele de ceapă bătute cu bere ar putea fi o rețetă extraordinară de încercat. Această rețetă servește 4. O porție conține 216 calorii, 5g de proteine, și 6g de grăsime. Pentru 64 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 8% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de boia de ardei, ketchup, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 34%. Acest scor nu este atât de uimitor. Încercați Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, Inele De Ceapă Bătute Cu Bere, și Inele De Ceapă Bătute Cu Bere pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 40
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Tăiați ceapa transversal în felii groase de 3/4 inci și separați-le în inele. Folosiți 16 dintre cele mai mari inele; rezervați ceapa rămasă pentru o altă utilizare. Lingurați ușor făina într-o cană de măsurare uscată; nivelați cu un cuțit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
Cupa De MăsurareCupa De Măsurare
CuțitCuțit
3
Combinați făina, sarea, boiaua și piperul într-un castron mediu. Se amestecă berea și albușul de ou (aluatul va fi gros).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Albușuri De OuAlbușuri De Ou
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
PiperPiper
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
BereBere
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Încălziți 1 1/2 lingurițe de ulei într-o tigaie mare antiaderentă la foc mediu-mare. Înmuiați 5 inele de ceapă în aluat, lăsând excesul să picure.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Fâșie De Coajă De LămâieFâșie De Coajă De Lămâie
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
5
Adăugați inele de ceapă în tigaie; gatiti 2 minute pe fiecare parte sau pana devin aurii.
Ingrediente de care veți avea nevoie
CeapăCeapă
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
6
Așezați inelele de ceapă pe o tigaie cu jeleu. Repetați procedura de scufundare a inelelor de ceapă în aluat și gătit în uleiul rămas, terminând cu 6 inele. Înveliți inelele de ceapă cu spray de gătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
JeleuJeleu
CeapăCeapă
RolaRola
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
TigaieTigaie
7
Coaceți la 400 timp de 10 minute sau până când sunt crocante.
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
8
Serviți inele cu ketchup.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ambalați șuncă Delicată Feliată SubțireAmbalați șuncă Delicată Feliată Subțire
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate7
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista