Inel De Brunch Sugarplum
Inelul de Brunch Sugarplum ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă servește 16 și costă 2,03 USD pe porție. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 30g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 1393 calorii. Mergeți la magazin și ridicați nuci pecan, scorțișoară măcinată, sirop de porumb și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 12%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Inel De Brunch Chicken Club, Inel De Brunch Chicken Club, și Tofu Scramble Brunch Inel pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Ungeți tava cu tub canelat de 12 căni. Într-un castron mic, amestecați zahărul și scorțișoara.
Tăiați fiecare rolă în jumătate. Se înmoaie în unt; se rulează în amestec de zahăr.
Așezați jumătate din rulouri în tigaie.
Se presară cu jumătate de nuci pecan și jumătate de cireșe.
Stropiți cu jumătate de sirop de porumb. Repetați cu jumătatea rămasă de ingrediente.
Stropiți orice unt rămas deasupra; se presară cu orice amestec de zahăr rămas. Acoperiți cu folie de plastic unsă și prosop de pânză.
Să crească în loc cald (80 la 29°.) până la lumină și dublat în dimensiune, aproximativ 1 oră.
Încălziți cuptorul la 177°. descoperiți aluatul.
Coaceți 30 până la 35 de minute sau până când blatul devine maro auriu intens. Se răcește în tigaie 5 minute. Inversați pe placa de servire; scoateți tigaia.
Se servește cald pentru a se desprinde sau se răcește complet și se feliază.