Igname prăjite cu unt de citrice și coriandru

Igname prăjite cu unt de citrice și coriandru
Igname prăjite cu citrice și unt de coriandru este un fără gluten, prietenos cu fodmap și vegetarian garnitură. Pentru 55 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 10% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 2G de proteine, 7g de grăsime, și un total de 227 calorii. Această rețetă servește 10. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați igname lungi și înguste, semințe de coriandru, pătrunjel și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 36%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Conopidă Prăjită Cu Chimen Și Unt De Coriandru, Pompano prăjit cu Salsa de avocado cu citrice, unt de coriandru și Pătlagine picante, și Igname cu unt de sorg condimentat.

Instrucțiuni

1
Se amestecă semințele de coriandru într-o tigaie mică la foc mediu-mare până se întunecă la culoare și parfumat, aproximativ 4 minute. Semințe reci; se macină în moara de condimente sau se închide într-o pungă de plastic și se zdrobește fin cu ciocan.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Semințe întregi De CoriandruSemințe întregi De Coriandru
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
Pungi ZiplocPungi Ziploc
TigaieTigaie
2
Așezați semințele într-un castron mic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
SemințeSemințe
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Se amestecă untul, zahărul, coaja de portocală și coaja de lămâie. Condimentează untul cu sare și piper. (Se poate face cu 1 săptămână înainte. Acoperiți și răciți.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Coaja De PortocalaCoaja De Portocala
Coaja De LamaieCoaja De Lamaie
UntUnt
ZahărZahăr
4
Poziționați raftul în treimea inferioară a cuptorului și preîncălziți-l la 375 de grade F. Pulverizați foaia de copt cu margini mari cu spray antiaderent. Aruncați ignamele și uleiul de măsline într-un castron mare pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De CoptFoaie De Copt
BolBol
CuptorCuptor
5
Răspândiți ignamele într-un singur strat pe foaia pregătită.
Ingrediente de care veți avea nevoie
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
YamYam
6
Se presară sare și piper. Prăjiți până se înmoaie și se rumenesc, amestecând ocazional, aproximativ 30 de minute. (Poate fi pregătit cu 1 zi înainte. Acoperiți și refrigerați pe foaie.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
7
Aruncați untul pe igname în bucăți mici. Prăjiți până când este încălzit, glazurat și rumenit, amestecând ocazional, aproximativ 20 de minute (sau 25 de minute dacă este refrigerat). Se condimentează cu sare și piper. Movilă în castron; se presara cu patrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
PătrunjelPătrunjel
UntUnt
YamYam
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții10
Scor De Sănătate5
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista