Ierburi Picante-Fripturi De Somon La Grătar

Ierburi Picante-Fripturi De Somon La Grătar
Fripturile Picante de somon la grătar ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 278 calorii, 35g de proteine, și 11g de grăsime fiecare. Pentru $ 4.47 pe portie, această rețetă acoperă 30% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. valentin zi va fi și mai special cu această rețetă. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și pescatarian dieta. Un amestec de pene de var, piper, fripturi de somon și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a utiliza până pene de var ai putea urma acest curs principal cu Plăcintă Cu Var Cu Cheie Înghețată ca desert. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 86%, ceea ce este uimitor. Încercați Fripturi De Somon La Grătar Cu Lămâie, Fripturi De Ierburi La Grătar, și Fripturi De Lămâie La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pregătiți grătarul.
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne
2
Combinați primele 8 ingrediente într-un blender sau robot de bucătărie și procesați până se omogenizează. Pune deoparte.
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
3
Presărați fripturile de somon cu sare și piper negru.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
Friptură De SomonFriptură De Somon
4
Așezați peștele pe un grătar acoperit cu spray de gătit și grătați timp de 5 minute pe fiecare parte sau până când peștele se desprinde ușor atunci când este testat cu o furculiță. Sosul de lingură peste pește și garnisiți cu busuioc tocat și pene de tei.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr1 Pachet (1/4 Uncii) Amestec De Budincă De Ciocolată Fără Zahăr
Pană De VarPană De Var
1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici1 Ceapa Rosie, Cubulete Mici
Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)Piper Negru Proaspăt Măcinat (după Gust)
Cippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată SubțireCippolini, Ceapă Dulce Italiană Mică, în Formă Plată, Decojită și Tăiată Subțire
Echipamente pe care le vei folosi
Castane De Apă, Tăiate în JulienneCastane De Apă, Tăiate în Julienne

Vin recomandat: Chardonnay, Pinot Noir, Sauvignon Blanc

Chardonnay, Pinot Noir și Sauvignon Blanc sunt alegeri excelente pentru somon. Pentru a decide cu privire la alb sau roșu, ar trebui să luați în considerare condimentele și sosurile. Chardonnay este un prieten excelent pentru mâncărurile cremoase, cremoase, în timp ce sauvignon blanc poate completa preparatele din plante sau citrice. Un roșu ușor, cu tanin scăzut, cum ar fi pinot noir, merge excelent cu somonul fript sau la grătar. Puteți încerca Antica Chardonnay (Mountain Select). Recenzorilor le place destul de mult cu un rating de 4,5 din 5 stele și un preț de aproximativ 29 de dolari pe sticlă.
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Antica Chardonnay (Munte Selectați)
Chardonnay 2017 este vibrant și bogat cu arome ispititoare care duc la un miez ferm de arome de pere, mere și caise umbrite de stejar ușor condimentat. La gust, vinul oferă strat după strat de arome persistente. Vinul evidențiază puritatea varietală cu eleganță și prospețime pe gust.Chardonnay a fost cules de la viță de vie în vârstă de 4 până la 31 de ani din porțiuni selectate din nouă blocuri de viță de vie, care sunt plantate la o altitudine de 1.413-1.494 picioare. Selecția din acest an a cuprins 10 Clone Chardonnay—nouă Burgundian și aclamata selecție Heritage Weimer—care împreună creează complexitatea aromelor și aromelor pe care le căutăm pentru Chardonnay-ul nostru montan.
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții4
Scor De Sănătate88
Revista