Ierburi Mediteraneene Freca
Mediterranean Herb Rub ar putea fi doar marinada pe care o căutați. Această rețetă servește 1. O porție conține 27 calorii, 2G de proteine, și 1g de grăsime. Pentru $1.04 pe portie, această rețetă acoperă 13% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de busuioc, sare kosher, cimbru și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, primal și prietenos cu fodmap dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Cu o lingură scor de 68%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare sunt Cel mai bun freca condiment uscat pentru pui, carne de vită și carne de porc, Dip De Plante Mediteraneene, și Legume Mediteraneene Prăjite Cu Ierburi.
Instrucțiuni
Combinați ingredientele într-un castron mic. Înveliți 2 kilograme de păsări de curte, carne sau fructe de mare cu 1 lingură de ulei de măsline.
Presărați cu frecare, apăsând ușor pentru a-l ajuta să adere la mâncare. Gatiti pe un gratar usor uleiat pana la coacerea dorita. Sfaturi: pentru a intensifica efectul frecării, aplicați-l pe mâncare cu câteva ore înainte de gătit. Dați la frigider mâncarea, acoperită, până când este gata de gătit.Deoarece frecările se păstrează bine și sunt ușor de făcut (majoritatea solicită ingrediente pe care probabil le aveți în cămară), merită să le amestecați în loturi duble sau triple pentru a le avea la îndemână pentru mesele de ultimă oră. Depozitat într-un recipient bine închis într-un loc răcoros și uscat, o frecare va rămâne proaspătă până la 1 lună.Cel mai bun cu: piept de pui dezosat, cotlete de curcan, friptură de fustă, cotlete de miel, creveți și bas cu dungi.