Iepure fiert cu ardei roșii și verzi: Coniglio ai Pepperoni
Iepure fiert cu ardei roșii și verzi: Coniglio ai Pepperoni necesită în jur 1 oră și 31 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 421 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 3.82 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de până la 6 ardei grași, sare și piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Încercați Iepure fiert cu ardei roșu și verde, Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), și Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Așezați bucățile de iepure într-un bol cu amestecul de apă-vin și marinați timp de 1 oră. Apoi scurgeți și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține toate ingredientele, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Adăugați bucățile de iepure și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Pe măsură ce se rumenesc, scoateți bucățile și dați deoparte. Când iepurele este gata, coborâți focul la mediu-mic și amestecați feliile de ceapă în tigaie. Gatiti pana cand ceapa este moale si aurie, dar nu o lasati sa se rumeneasca.
Adăugați vinul în tigaie, aduceți la foc mic, apoi adăugați bucățile de iepure, cuibărindu-le printre ceapă și gătiți, acoperite, timp de aproximativ 30 de minute.
Puneți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie separată și la foc mediu-mic fierbeți ușor feliile de ardei până se ofilesc bine și încep să se rumenească; aproximativ 15 minute neacoperite și 15 minute acoperite. Amestecați ardeii și sucurile lor în tigaie cu iepurele, adăugați sare și piper, după gust și gătiți împreună încă 30 de minute.
Verificați cantitatea de lichid din tigaie după 15 minute, ar trebui să existe o cantitate mică de ulei siropos în fundul tigaiei, suficient pentru a împiedica arderea cărnii și legumelor.
Adăugați puțin mai mult vin alb, apă sau bulion, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.