Iepure fiert cu ardei roșii și verzi: Coniglio ai Pepperoni

Iepure fiert cu ardei roșii și verzi: Coniglio ai Pepperoni
Iepure fiert cu ardei roșii și verzi: Coniglio ai Pepperoni necesită în jur 1 oră și 31 de minute de la început până la sfârșit. O porție conține 421 calorii, 42G de proteine, și 19g de grăsime. Pentru $ 3.82 pe portie, veți obține un fel principal care servește 6. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de până la 6 ardei grași, sare și piper, vin și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Pentru a utiliza până vin alb sec ai putea urma acest curs principal cu Vin Alb Iaurt Congelat ca desert. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 74%, ceea ce este bine. Încercați Iepure fiert cu ardei roșu și verde, Iepure prăjit Italian (Coniglio Al Forno), și Iepure în stilul Ischia: Coniglio All ' Ischitana pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați bucățile de iepure într-un bol cu amestecul de apă-vin și marinați timp de 1 oră. Apoi scurgeți și uscați bine cu prosoape de hârtie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Supă De Pui Pudră Goya®Supă De Pui Pudră Goya®
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
2
Într-o tigaie suficient de mare pentru a ține toate ingredientele, încălziți 3 linguri de ulei de măsline la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați bucățile de iepure și rumeniți pe ambele părți, aproximativ 5 până la 7 minute pe fiecare parte. Pe măsură ce se rumenesc, scoateți bucățile și dați deoparte. Când iepurele este gata, coborâți focul la mediu-mic și amestecați feliile de ceapă în tigaie. Gatiti pana cand ceapa este moale si aurie, dar nu o lasati sa se rumeneasca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
Iepure întregIepure întreg
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
4
Adăugați vinul în tigaie, aduceți la foc mic, apoi adăugați bucățile de iepure, cuibărindu-le printre ceapă și gătiți, acoperite, timp de aproximativ 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De IepureCarne De Iepure
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)(se Poate înlocui Supa De Pui Sau De Legume)
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Puneți restul de 3 linguri de ulei într-o tigaie separată și la foc mediu-mic fierbeți ușor feliile de ardei până se ofilesc bine și încep să se rumenească; aproximativ 15 minute neacoperite și 15 minute acoperite. Amestecați ardeii și sucurile lor în tigaie cu iepurele, adăugați sare și piper, după gust și gătiți împreună încă 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativFileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Iepure întregIepure întreg
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
6
Verificați cantitatea de lichid din tigaie după 15 minute, ar trebui să existe o cantitate mică de ulei siropos în fundul tigaiei, suficient pentru a împiedica arderea cărnii și legumelor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Apă Pentru A PermiteApă Pentru A Permite
Subţire-Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați puțin mai mult vin alb, apă sau bulion, dacă este necesar, pentru a preveni lipirea.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sani De Fazan Daca)Sani De Fazan Daca)
Sazon Goya Cu Coriandru și AnnattoSazon Goya Cu Coriandru și Annatto
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
8
Serviți imediat.
DificultateExpert
Gata În1 h, 31 m.
Porții6
Scor De Sănătate34
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista