Iepure De Rozmarin

Rosemary Rabbit ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 4 porții cu 416 calorii, 53G de proteine, și 19g de grăsime fiecare. Pentru $ 3.65 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 5 minute. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate și primar dieta. 88 de persoane au considerat că această rețetă este nemaipomenită și satisfăcătoare. Este adus la tine de Toțiretete. Dacă aveți rozmarin, suc de lămâie, ulei de măsline și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a utiliza migdale slivered ai putea urma acest curs principal cu Mousse De Ganache De Ciocolată Cu Avocado ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 89%. Acest scor este mare. Rețete similare includ Agnolotti de iepure cu rozmarin și Brodo de pui, Ragu de iepure fiert lent W. năut, rozmarin și usturoi, și Gyros de creveți de rozmarin și usturoi prăjit cu sos de rozmarin Tzatziki.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Întindeți ceapa feliată subțire pe fundul unei tigaie de 9x13 inci.
Frecați iepurele cu suc de lămâie și ulei de măsline.
Presărați în interior și în exterior cu un amestec de rozmarin, pătrunjel și chimen.
Așezați iepurele în tigaia de prăjire.
Coaceți în cuptorul preîncălzit timp de 30 de minute, apoi presărați migdale peste ceapă. Continuați să coaceți până când carnea a devenit opacă, aproximativ 15 minute.