Iepure alla Caciatora Barese
Rabbit alla Caciatora Barese ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 60g de proteine, 20g de grăsime, și un total de 651 calorii. Această rețetă fără lactate servește 4 și costă $ 6.37 pe portie. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face din nou. Un amestec de ulei de măsline virgin, iepure, făină și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de nemaipomenită. Pentru a folosi făina, puteți urma acest fel principal cu Tartă de mere cu sos de Caramel ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular solid de 67%. Rețete similare includ Rețetă de iepure la grătar și marinat (coniglio Marinato Alla Griglia), Focaccia Barese, și Applejack Rabbit.
Instrucțiuni
Condimentează făina cu 1 linguriță de sare și 1 linguriță de piper proaspăt măcinat.
Clătiți și uscați bucățile, inclusiv ficatul, inima și rinichii. Dragați toate bucățile în făină și scuturați excesul.
Într-un cuptor olandez cu fund greu sau la Creuset, încălziți uleiul de măsline până la fumat. Gatiti bucati de iepure, 3-4 la un moment dat, pana se rumenesc inchis si scoateti la farfurie, aproximativ 20 de minute. Când ați terminat cu iepure, adăugați ceapă, ardei iute, ciuperci, roșii uscate și zahăr și gătiți până când ceapa s-a înmuiat, aproximativ 8 până la 10 minute.
Adăugați suc de portocale, vin alb și sos de roșii și dați la fiert.
Adăugați bucăți de iepure și reduceți focul la foc mic și gătiți 45 până la 50 de minute, până când carnea este fragedă și sosul s-a redus cu două treimi. Verificați condimentele, așezați-le pe platoul de servire, presărați cu coajă de portocală, rozmarin și serviți.
(2 haunches față, 2 haunches spate și 4 piese de șa).