Idahoan cartofi tort de ciocolata Pop ar putea fi doar hor d ' oeuvre pe care îl căutați. Această rețetă servește 25. O porție conține 199 calorii, 2G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 23 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 4% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Mergeți la magazin și ridicați fulgi originali de cartofi, unt, făină și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Este adus la tine de Toțiretete. Cu o lingură scor de 13%, acest fel de mâncare este destul de rău. Încercați Aur Sclipici Tort Pops (Lamaie Tort Pops), Tort De Ciocolată Pentru Cupcake Pops, și Tort De Ciocolată-Portocaliu pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Preîncălziți cuptorul la 350 de grade.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
2
Folosind un mixer de stand, amestecați toate ingredientele uscate împreună.
Echipamente pe care le vei folosi
Un Praf Mare De Sare Fină
3
Adăugați untul, apa și ouăle în amestecul uscat și amestecați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Cireșe Confiate Suplimentare
4
Pentru a face Cake Pops: veți avea nevoie de o tigaie cake pop (poate fi găsită la Bed Bath și nu numai sau Amazon.com), și bastoane de fraier de 6 inci și un bloc de spumă (ca un bloc floral) pentru a permite Pop-urilor să se răcească și să se stabilească în timp ce decorează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Lollipop Sticks
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
5
Eliberați tigaia de pulverizare pe tigaia de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
6
Adăugați aluat de tort pe linia de umplere a fiecărei găuri.
7
Asigurați partea superioară a tăvii de tort.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
8
Coaceți timp de 15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
9
Scoateți din cuptor și lăsați să se răcească 10-15 minute.
Echipamente pe care le vei folosi
6 Linguri De Tapenadă De Măsline Preparată
10
Scoateți partea superioară a tigaiei pop tort și rulați ușor un cuțit de unt în jurul fiecărui tort pop pentru a ajuta la eliberare. Puneți tortul deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3 Napi Mici, Curățați De Coajă și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Ciocolată Acoperită Cu Bomboane Albastre Sau Boabe De Jeleu Albastre
1 Cană Mix Pentru Prăjitură Galbenă
11
Pentru a face acoperire cu bomboane: topiți o pungă de 12 uncii de chipsuri de ciocolată semidulce și sau chipsuri de ciocolată albă într-un cuptor cu microunde, amestecând des.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chipsuri De Ciocolată Semidulce
Chipsuri De Ciocolată Albă
Cu Ovăz și Miere
Echipamente pe care le vei folosi
Oregano Uscat, 1/3 Palmă
12
Adăugați o lingură de ulei vegetal dacă acoperirea este prea groasă după microunde.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
13
Pregătiți boluri cu toppinguri. Scufundați capătul fiecărui băț în înveliș de ciocolată și apăsați într-un capăt al unui tort pop.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și Miere
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
Echipamente pe care le vei folosi
Cireșe Confiate Suplimentare
14
Când toate torturile au bastoane, puneți-le într-un congelator timp de 10-15 minute pentru a seta ciocolata (acest lucru va ajuta la menținerea bastoanelor în loc în timp ce scufundați în acoperire suplimentară).
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
15
Când PoP-urile s-au răcit, înmuiați fiecare pop în învelișul de ciocolată, având grijă să sigilați ciocolata în jurul bazei bățului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cu Ovăz și Miere
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
1 Conservă (300 G) De Nectar De Piersici
16
Decorați cu stropi dorite și drizzles de ciocolată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
170 G Ciocolată Semidulce, Tăiată în Bucăți De 1,2 Cm (recomandat: Ghirardelli)
Portocale și Pastă De Colorant Alimentar
17
Setați fiecare pop în blocul floral pentru a lăsa setul.