Iaurt Cu Lămâie-Brioșe Cu Semințe De Mac

Iaurt Cu Lămâie-Brioșe Cu Semințe De Mac
Iaurt cu lămâie-brioșele cu semințe de Mac sunt un vegetarian mâncare de dimineață. Această rețetă servește 12 și costă 28 de cenți pe porție. O porție conține 164 calorii, 3G de proteine, și 6g de grăsime. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de coajă de lămâie, zahăr pudră, zahăr granulat și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 28%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Briose Cu Iaurt Cu Semințe De Mac De Lămâie, Briose Cu Semințe De Mac Cu Iaurt De Lămâie, și Clătite Cu Iaurt Cu Semințe De Mac De Lămâie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Încălziți cuptorul la 204°.ungeți fundul numai cu 12 căni de brioșe de dimensiuni obișnuite sau tapetați cu căni de copt din hârtie. Într-un castron mare, bateți laptele, uleiul, iaurtul și oul. Se amestecă ingredientele de brioșă rămase până când făina este umezită. Împărțiți aluatul uniform între cupele de briose.
Ingrediente de care veți avea nevoie
IaurtIaurt
Făină Pentru Toate ScopurileFăină Pentru Toate Scopurile
LapteLapte
OuăOuă
Ulei De GătitUlei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Garnituri De BrioșăGarnituri De Brioșă
BolBol
CuptorCuptor
2
Coaceți 16 până la 18 minute sau până se rumenesc. Scoateți imediat din tigaie. Într-un castron mic, amestecați zahărul pudră și sucul de lămâie până când este neted și suficient de subțire pentru a stropi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr PudrăZahăr Pudră
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
BolBol
TigaieTigaie
3
Stropiți peste brioșe calde.
DificultateMediu
Gata În30 m.
Porții12
Scor De Sănătate3
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista