Iaurt Congelat De Mure

Iaurt Congelat De Mure
Iaurtul congelat cu mure ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de desert. Această rețetă vegetariană fără gluten și lacto ovo servește 2 și costă $3.88 pe portie. O porție conține 1422 calorii, 35g de proteine, și 14g de grăsime. 256 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Vă este adus prin simple rețete. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ aproximativ 45 de minute. Un amestec de coniac, coajă de lămâie, iaurt cu lapte și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular foarte rău (dar încă fixabil) de 0%. Utilizatorilor cărora le-a plăcut această rețetă le-a plăcut și Iaurt Congelat De Mure, Iaurt Congelat De Mure, și Iaurt Congelat De Mure.

Instrucțiuni

1
Puneți murele, coaja de lămâie, cardamomul, scorțișoara și zahărul într-o cratiță. Aduceți la foc mic, amestecând pentru a ajuta la ruperea fructelor de pădure și eliberarea sucului lor. Se fierbe timp de 10 minute, apoi se ia de pe foc pentru a se răci timp de 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă SuplimentarăApă Suplimentară
Nonpareils ArgintiiNonpareils Argintii
1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire1 Lingură Miere, Plus Suplimentar Pentru Stropire
înghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentareînghețată De Vanilie și Nuci Pecan Suplimentare
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
1 Lingură Zahăr Roșu Grosier1 Lingură Zahăr Roșu Grosier
Suc De Lămâie, OpționalSuc De Lămâie, Opțional
Echipamente pe care le vei folosi
20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă20 De Căpșuni Proaspete, Fără Coajă
2
Împingeți amestecul de boabe prin sită: 
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
3
Puneți o sită peste un castron. Împingeți boabele prin sită pentru a capta siropul concentrat de mai jos. Folosiți partea din spate a unei linguri sau a unei spatule de cauciuc pentru a ajuta la apăsarea fructelor de pădure pe partea laterală a sitei. Aruncați boabele în sită, salvați siropul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Echipamente pe care le vei folosi
4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt4 Covrigei Mari Acoperiți Cu Iaurt
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
4
Se amestecă iaurtul și smântâna, apoi se răcește: se amestecă iaurtul și smântâna în siropul de fructe de pădure. Se acoperă cu folie de plastic și se răcește câteva ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse2 Conserve (425 G Fiecare) De Pere Feliate, Bine Scurse
Fistic Tocat Decojit Prajit Si SaratFistic Tocat Decojit Prajit Si Sarat
Napolitane Miniaturale Cu VanilieNapolitane Miniaturale Cu Vanilie
3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite3 Căpșuni Congelate, Neîndulcite
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Ceapă Galbenă, Tăiată în OptimiCeapă Galbenă, Tăiată în Optimi
5
Adăugați brandy, procesați în ice cream maker: chiar înainte de procesare în ice cream maker, adăugați brandy dacă utilizați. Procesați în aparatul de înghețată conform instrucțiunilor producătorului. Apoi, fie mâncați încă destul de moale, fie scoateți într-un recipient și congelați câteva ore până când este ferm.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Înghețată Napolitană (cutie Bloc)Înghețată Napolitană (cutie Bloc)
2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate2 Vârfuri De Cuișoare Măcinate
Echipamente pe care le vei folosi
Mașină De înghețatăMașină De înghețată

Vin recomandat: Cremă Sherry, Moscato Dasti, Port

Cream Sherry, Moscato d ' Asti și Port sunt alegeri excelente pentru iaurtul congelat. O regulă obișnuită de asociere a vinului este să vă asigurați că vinul dvs. este mai dulce decât mâncarea. Deserturile Delicate se potrivesc bine cu Moscato d ' Asti, deserturile cu nuci cu sherry cremă, iar deserturile cu caramel sau ciocolată se potrivesc bine cu portul. Un vin pe care l-ați putea încerca este NV Johnson Estate Cream Sherry. Are 5 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 19 dolari.
NV Johnson Estate Cream Sherry
NV Johnson Estate Cream Sherry
Foarte aromat cu note de alune, vanilie și o notă de stejar urmată de stafide dulci și o notă de drojdie. Finisaj curat de durată. Bine acum, dar îi va răsplăti pe cei care îi permit să îmbătrânească"". O băutură pre-prandială preferată. Luați în considerare cu nuci înainte de cină ca aperitiv sau după cină cu desert, în special bomboane de ciocolată și deserturi pe bază de fructe. De asemenea, minunat în după-amiezile reci, servit cu biscotti pentru a se înmuia în ""stil Italian"". "
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate58
Tipuri De Feluri De MâncareDesert
Revista