Iaurt Congelat Cu Căpșuni
Iaurtul congelat cu căpșuni ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. Pentru $3.81 pe portie, această rețetă acoperă 19% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 482 calorii, 22g de proteine, și 1g de grăsime. Această rețetă servește 2. Acesta va fi un hit la dvs Ziua Mamei eveniment. 196 de oameni au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de căpșuni, sare kosher, zahăr și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de gustoasă. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 4 ore. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegetarian dieta. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 69%. Acest scor este solid. Încercați Iaurt congelat cu căpșuni (cu iaurt grecesc), Iaurt Congelat Cu Căpșuni, și Iaurt Congelat Cu Căpșuni pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Combinați fructele de pădure, coaja de lămâie, zahărul și sarea într-o cratiță grea la foc mediu. Gatiti, amestecand ocazional, pana cand sucurile parasesc fructele de padure si incep sa fiarba, aproximativ 4 minute, apoi reduceti focul la minim. Continuați să gătiți, amestecând ocazional, până când sucurile se îngroașă ușor și fructele de pădure sunt foarte fragede, aproximativ 7 minute.
Se transferă într-un blender sau robot de bucătărie (sau se folosește un blender de imersie în cratiță) și se purifică până se omogenizează. Se strecoară printr-o strecurătoare cu plasă fină. Ar trebui să aveți aproximativ 2 căni de căpșuni strecurate pur apokroume.
Transferați pur aproxume într-un castron și amestecați iaurtul până se combină bine. Dacă baza are un gust prea dulce, adăugați suc de lămâie după gust, începând cu 1/4 linguriță, ținând cont de faptul că dulceața și aciditatea vor fi ușor atenuate atunci când sunt refrigerate. Se răcește la frigider până se răcește foarte mult, aproximativ 3 ore.
Putinei în mașină de înghețată în conformitate cu instrucțiunile producătorului. Bucurați-vă imediat de servire moale sau ferm în congelator timp de 2 până la 3 ore. Odată setat, iaurtul congelat va fi ferm; dezghețați pe blat timp de 10 până la 15 minute înainte de servire.