Hummus Piadine cu salată de castraveți și Feta
Rețeta Hummus Piadine cu salată de castraveți și Feta ar putea satisface pofta ta de Est în aproximativ 22 minute. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 29G de proteine, 38g de grăsime, și un total de 798 calorii. Pentru $ 4.62 pe portie, această rețetă acoperă 30% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. Dacă aveți la îndemână făină de porumb grosieră, hummus, ulei de măsline și alte câteva ingrediente, o puteți face. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 73%. Rețete similare sunt Sandvișuri cu Nasturel, castraveți și Feta (piadină Persană), Salată de castraveți și Feta (Ensalada de Pepino și Feta), și Platou Meze cu Hummus, salată de creveți și salată de castraveți.
Instrucțiuni
Așezați 2 foi de copt în cuptor și preîncălziți la 500 de grade F.
Tăiați-le în 1/2 pentru a îndepărta semințele și tăiați-le în lățime în felii de aproximativ 1/8 inch grosime.
Coregeți roșiile și tăiați-le în bucăți de 1/2 inch.
Pe o suprafață ușor făinată, folosind un sucitor, rotiți bilele de aluat într-un cerc de aproximativ 8 inci în diametru și aproximativ 1/8 inci grosime. Cu o lingură împărțiți hummusul uniform între cele 4 runde de aluat și întindeți subțire pentru a acoperi întreaga suprafață.
Scoateți foile de copt din cuptor și presărați uniform cu făină de porumb.
Transferați rondele de aluat pregătite pe foile de copt și coaceți până când sunt ușor subdonate (ușor rumenite, dar încă flexibile), aproximativ 8 până la 12 minute.
În timp ce rundele de aluat se coc, aruncați împreună feliile de castraveți, roșiile tăiate cubulețe, oregano, usturoi, fulgi de chili, ulei de măsline și oțet, condimentați cu sare și piper gri, după gust.
Lăsați aluatul copt să se răcească ușor, apoi acoperiți cu salata de castraveți împărțită uniform între cele 4 aluaturi. Zdrobiți brânza feta deasupra și serviți cu fața deschisă.