Hummus III

Hummus III
Hummus III este un fără gluten și vegan rețetă cu 8 porții. O porție conține 114 calorii, 4G de proteine, și 8g de grăsime. Pentru 29 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană a considerat că această rețetă este delicioasă și satisfăcătoare. Dacă aveți fasole garbanzo, pătrunjel, usturoi și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Nu multor oameni le-a plăcut cu adevărat acest hor d ' oeuvre. Această rețetă este tipică bucătăriei orientale middl. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 minute. Cu o lingură scor de 48%, acest fel de mâncare este bun. Încercați Salată de pui la grătar marinată Hummus cu sos de Hummus-Salsa, Cum să faci Hummus de casă ultra neted...sau visele de Hummus sunt făcute din), și Cel mai bun Hummus : Hummus de dovleac cu scorțișoară "zahăr" chipsuri de Tortilla {grâu integral, cu conținut scăzut de grăsimi, Vegetarian + Super simplu} pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Așezați fasolea garbanzo, tahini, sucul de lămâie, sarea și usturoiul într-un blender sau robot de bucătărie. Se amestecă până se omogenizează.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Suc De LămâieSuc De Lămâie
UsturoiUsturoi
TahiniTahini
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Transferați amestecul într-un bol de servire.
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
3
Stropiți ulei de măsline peste amestecul de fasole garbanzo.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
4
Se presară cu boia și pătrunjel.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Salata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru ToppingSalata Romana, Rosii Feliate Si Ceapa Rosie Feliata, Pentru Topping
PătrunjelPătrunjel
DificultateUșor
Gata În10 m.
Porții8
Scor De Sănătate8
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista