Hummus De Usturoi Cu Lămâie

Hummus De Usturoi Cu Lămâie
Lemon usturoi Hummus ar putea fi o rețetă bună pentru a extinde hor d ' oeuvre cutie reteta. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 12g de grăsime, și un total de 197 calorii. Această rețetă servește 6 și costă 39 de cenți pe porție. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. Un amestec de suc de lămâie, tahini, usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de aromată. Este adus la tine de Toțiretete. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. Doar câțiva oameni i-au plăcut cu adevărat acest fel de mâncare din Orientul Mijlociu. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 15 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 75%, care este solid. Încercați Hummus De Usturoi Cu Lămâie, Lemon Usturoi Hummus: Gustoase Cheapskate, și Usturoi prăjit, lămâie și Hummus de nuc (mânca. Trăi. Fi.) pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Combinați fasolea garbanzo, sucul de lămâie, uleiul de măsline, tahini, usturoiul și sarea într-un robot de bucătărie și pulsați de mai multe ori pentru a amesteca. Procesați până când hummusul este neted, aproximativ 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
NăutNăut
Suc De LămâieSuc De Lămâie
Ulei De MăslineUlei De Măsline
UsturoiUsturoi
3 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 23 Căni De Provolone Sau Mozzarella Mărunțite Sau O Combinație A Celor 2
TahiniTahini
SareSare
Echipamente pe care le vei folosi
Procesor De AlimenteProcesor De Alimente
DificultateUșor
Gata În15 m.
Porții6
Scor De Sănătate24
Tipuri De Feluri De MâncareGarnitură
Revista