Hummus Brut
Rețeta Hummus crud este gata în aproximativ 17 minute și este cu siguranță un extraordinar fără gluten și vegan opțiune pentru iubitorii de mâncare orientală middl. Această rețetă servește 20. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 1g de proteine, 1g de grăsime, și un total de 31 calorii. Pentru 8 cenți pe porție, această rețetă acoperă 2% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 510 persoane au considerat că această rețetă este gustoasă și satisfăcătoare. Acesta funcționează bine ca un preț foarte rezonabil Hor d ' oeuvre. Un amestec de sare de mare, usturoi, suc de lămâie și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este adus la tine de Allrecipes. În general, această rețetă câștigă o scor spoonacular solid de 55%. Încercați Boluri De Putere Brute, Brownies Din Semințe De Cânepă Crude, și Cum să faci Hummus de casă ultra neted...sau visele de Hummus sunt făcute din) pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Înmuiați fasolea timp de 24 de ore.
Scurgeți și lăsați să stea timp de 2 până la 3 zile, până când mugurii de fasole au aproximativ 1/2 inch lungime. Clătiți fasolea o dată sau de două ori pe zi.
Aduceți o oală mare cu apă la fierbere.
Se ia de pe foc și se lasă să stea 1 minut.
Așezați fasolea încolțită în apa fierbinte și lăsați să stea 1 minut.
Scurgere. Dacă nu faceți acest pas, hummusul va fi îngrozitor.
Așezați fasolea încolțită în recipientul unui robot de bucătărie mare.
Adăugați tahini, sare de mare, suc de lămâie și usturoi. Procesați până la omogenizare, adăugând apă, dacă este necesar. Va dura 3 până la 5 minute pentru a se amesteca.
Lăsați să stea în robotul de bucătărie timp de 5 minute pentru a permite boabelor să absoarbă cât mai multă apă posibil. Dacă este prea gros, adăugați mai multă apă și amestecați din nou. Gustați și reglați condimentele dacă este necesar. Se pune lingura într-un vas de servit și se ornează cu boia.