Hummus

Hummus
Hummus reteta ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 45 minute. Îți urmărești silueta? Această rețetă fără gluten și vegană are 458 calorii, 15g de proteine, și 30g de grăsime per portie. Această rețetă servește 2. Pentru $1.03 pe portie, această rețetă acoperă 20% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare, ulei de măsline, chimen măcinat și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Acesta este adus la tine de retetele mele. Nu o mulțime de oameni într-adevăr a plăcut acest hor d ' oeuvre. Cu o lingură scor de 88%, acest fel de mâncare este remarcabil. Rețete similare includ Hummus marinat salata de pui la gratar cu sos Hummus-Salsa, Cum se face Hummus Ultra neted de casă ... sau visele de Hummus sunt făcute din), și Cel mai bun Hummus : Hummus de dovleac cu scorțișoară" zahăr " Tortilla Chips {grâu integral, scăzut de grăsimi, Vegetarian + Super simplu}.

Instrucțiuni

1
Scurgere 1 cutie (15 1/2 oz.) garbanzos, rezervând lichid. Într-un blender sau robot de bucătărie, învârtiți garbanzos, 3 linguri tahini (pastă de susan), 2 linguri ulei de măsline, 1 lingură suc de lămâie, 1 cățel de usturoi decojit și 1 linguriță de chimen măcinat până se omogenizează. Subțire cu câteva linguri rezervate lichid, dacă se dorește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chimen MăcinatChimen Măcinat
1 şalotă, Rasă Sau Tocată1 şalotă, Rasă Sau Tocată
1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya1/2 Cană Ulei De Măsline Extravirgin Goya
2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete2 Lire De Soiuri Amestecate De Ciuperci Proaspete
1 Portocala, Coaja1 Portocala, Coaja
Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)Apă Cu Flori De Portocal (sau 1/4 Linguriță Fiecare Coajă De Lămâie Rasă și Coajă De Portocală)
TahiniTahini
Ulei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru StropireUlei De Măsline Extravirgin, 2 întoarceri De Tigaie Plus Câteva Pentru Stropire
Echipamente pe care le vei folosi
(cum Ar Fi Biscuiții Marie)(cum Ar Fi Biscuiții Marie)
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
2
Adăugați sare și piper după gust.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine1 Cană De Orez Sălbatic, Clătit Bine
DificultateMediu
Gata În45 m.
Porții2
Scor De Sănătate81
Revista