Huevos Rancheros Tarte
Huevos Rancheros Tarte necesită aproximativ 40 minute de la început până la sfârșit. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 18g de proteine, 26g de grăsime, și un total de 493 calorii. Pentru $2.19 pe portie, această rețetă acoperă 17% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 4. 901 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Această rețetă este tipică bucătăriei mexicane. Acesta este adus la tine de BettyCrocker.com. un amestec de avocado, coriandru, brânză queso fresco și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 65%. Acest scor este destul de bun. Încercați Huevos Rancheros Tarte, Huevos Rancheros (Ouă De Rancheros), și Huevos Rancheros pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți cuptorul la 191°. aliniați foaia de biscuiți cu hârtie pergament de gătit. Separați aluatul în 4 dreptunghiuri pe foaia de cookie. Apăsați ferm perforațiile pentru a sigila. Pentru fiecare dreptunghi, rotiți marginile spre centru și formați o rundă cu diametrul de 3 1/2 inch cu o jantă de 1/2 inch. Apăsați ferm janta pentru a sigila.
Într-un castron mic, amestecați frunzele de oregano, 1/4 linguriță de pudră de chili chipotle și sarea.
Se presară peste rondele de aluat. Rupeți 1 ou în centrul fiecărei runde de aluat. (Ou poate rula peste ușor.)
Coaceți 16 până la 18 minute sau până când albușurile și gălbenușurile sunt ferme, nu curgătoare.
Între timp, în blender, așezați roșiile, ceapa, usturoiul, 2 linguri de coriandru și restul de 1/4 linguriță de pudră de chili chipotle. Acoperiți; se amestecă până se omogenizează. Într-o cratiță de 2 litri, încălziți amestecul de roșii la foc mediu-mare 4 până la 5 minute sau până când este fierbinte.
Scoateți și rezervați amestecul de 3/4 cană din cratiță; acoperiți pentru a se menține cald.
Adăugați fasole la amestecul rămas în cratiță. Gatiti la foc mediu-mare 5 minute, amestecand frecvent, zdrobind usor fasolea cu spatele lingurii de lemn pana se ingroasa usor.
Pentru fiecare porție, așezați aproximativ 1/3 cană amestec de fasole pe farfurie cu tartă de ou.
Se servește cu sos rezervat, brânză, felii de avocado și restul de 2 linguri de coriandru.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. Alexana Revana Vineyard Pinot Noir cu un rating de 4,7 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 42 de dolari pe sticlă.
![Alexana Revana Vineyard Pinot Noir]()
Alexana Revana Vineyard Pinot Noir
# 17 Wine Spectator Top 100 din 2013 Revana Vineyard Pinot Noir 2010 este o reprezentare excelentă atât a site-ului vintage, cât și a site-ului Revana Vineyard.2010 a fost un sezon de creștere provocator, dar cu o vinificație meticuloasă și magistrală, amestecul nostru de opt clone Pinot Noir diferite a produs un vin intens, complex și echilibrat. Arome strălucitoare, înainte de cireș negru, plante uscate șinotele florale sunt ridicate de melasă și floare de anason. Masivaromele de cireșe negre sunt decadente și se integrează bine cu tonurile de condimente,cola și cacao. Textura este luxuriantă și bogată, terminând cutininuri moi rotunde care asigură o structură perfectă pentru cellaring.