Huevos Rancheros cu Sofrito picant de șuncă

Huevos Rancheros cu Sofrito picant de șuncă
Rețeta Huevos Rancheros cu Sofrito picant de șuncă este gata în aproximativ 35 de minute și este cu siguranță un super fără gluten și fără lactate opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. Pentru $2.11 pe portie, această rețetă acoperă 22% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această masă de dimineață are 447 calorii, 28G de proteine, și 23g de grăsime pe porție. Această rețetă servește 4. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de jalapeincrosos-înjumătățit, șuncă, căței de usturoi și o mână de alte ingrediente sunt tot ce trebuie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 49%. Acest scor este destul de bun. Încercați Huevos Rancheros (Ouă De Rancheros), Huevos Rancheros, și Huevos Rancheros pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 47
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
2
Într-o tigaie mare, încălziți 1/2 lingură de ulei vegetal.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
3
Adăugați șunca afumată și gătiți la foc moderat până se rumenesc pe fund, aproximativ 2 minute. Folosind o lingură cu fante, transferați șunca pe o farfurie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Afumatășuncă Afumată
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
4
Adăugați 1 1/2 linguri de ulei vegetal în tigaie împreună cu usturoiul, ceapa, ardeii iute Scotch bonnet și ardeiul gras verde. Acoperiți și gătiți la foc moderat, amestecând ocazional, până când legumele se înmoaie, aproximativ 12 minute. Se amestecă boiaua și se gătește la foc moderat timp de 1 minut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Scotch Bonnet ChiliScotch Bonnet Chili
3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită3/4 Cană De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțită
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Lichid-uncii De Apă ProaspătăLichid-uncii De Apă Proaspătă
Usturoi Goya®Usturoi Goya®
1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt1-1/2 Lingurițe De Usturoi Tocat GOYA® Sau 3 Căței De Usturoi Proaspeți, Tocați Mărunt
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Adăugați roșiile și gătiți până își eliberează sucurile, aproximativ 2 minute. Se amestecă șunca și se condimentează sofrito cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe1/2 Kilogram De Brânză Cheddar Ascuțită, Tăiată Cubulețe
Mustar Preparat, OptionalMustar Preparat, Optional
6
Între timp, înfășurați tortilele în folie de aluminiu și încălziți-le la cuptor. Într-o tigaie mare din fontă, încălziți 1/2 lingură de ulei vegetal. Crăpați 4 ouă în tigaie, condimentați cu sare și piper și prăjiți cu partea însorită în sus la foc moderat, până când albușurile sunt setate și gălbenușurile sunt încă ușor curgătoare, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
Înghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, OpționalÎnghețată De Vanilie Cu Conținut Redus De Grăsimi, Opțional
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
7
Transferați ouăle, cu gălbenușul în sus, într-o farfurie și păstrați-le calde, tentându-le cu folie de aluminiu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S1/3 Cană Pudră De Cacao HERSHEY®'S
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
8
Adăugați restul de 1/2 lingură de ulei vegetal în tigaie și prăjiți ouăle rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente1 1/2 Linguriță Amestec De Condimente
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
9
Setați 2 tortilla pe fiecare farfurie. Acoperiți cu ouăle prăjite, lingurați sofrito pe lateral și serviți.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Chiftele De Pui Vegetariene CongelateChiftele De Pui Vegetariene Congelate
(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru(25-30 Cm) Căpșuni Fructe La Metru
DificultateGreu
Gata În35 m.
Porții4
Scor De Sănătate15
Bucătăriimexican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista