Hrișcă Flatbread cu Hummus picant și legume
Reteta hrișcă Flatbread cu humus picant și legume ar putea satisface pofta de Est middl în aproximativ 2 ore și 25 de minute. O porție conține 709 calorii, 25g de proteine, și 41G de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 2,67 USD pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Mergeți la magazin și ridicați praf de ancho, măsline nicoise, făină de pâine și alte câteva lucruri pentru ao face astăzi. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 59%, care este solid. Încercați Pâine plată cu Hummus și legume, Pizza la grătar cu Hummus picant, legume, brânză de capră și măsline negre, și Hummus de mentă și mazăre pe pâine plată pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Pentru pâinea plată: într-un mixer electric echipat cu un accesoriu pentru palete, combinați drojdia, zahărul și apa.
Se amestecă timp de 1 minut la viteză mică și se lasă să stea până când amestecul începe să buleze. Atașați cârligul de aluat și adăugați făina și sarea în amestecul de drojdie.
Se amestecă până se formează o masă, aluatul trebuie să fie lipicios. Continuați să adăugați făină suplimentară, dacă este necesar, până când suprafața este suficient de uscată pentru a se manipula și suficient de uscată pentru a se rostogoli.
Împărțiți aluatul în bucăți, rulați în bile și periați ușor cu ulei.
Așezați pe o suprafață înmuiată și acoperiți bilele cu folie de plastic și o cârpă curată și lăsați dovada timp de 2 ore la temperatura camerei sau așezați pe o foaie de copt ușor unsă, acoperiți și lăsați dovada peste noapte la frigider.
Pentru a forma pâine plată, bateți fiecare bucată de aluat într-un disc de 5 inci și presărați liberal cu făină.
Rotiți fiecare disc pe o suprafață înmuiată într-un cerc cu diametrul de 10 inci.
Perforați aluatul liberal cu o furculiță pentru a nu-l crește. Grătați sau coaceți fiecare pe o piatră de pizza sau o tigaie ușor unsă timp de aproximativ 5 minute la 425 grade F. până când aluatul începe să devină crocant pe margini, dar rămâne în continuare mestecat.
Așezați năutul, usturoiul, piureul de chipotle, sucul de lămâie și tahini în vasul unui robot de bucătărie și procesați până la neted. Cu mașina în funcțiune, adăugați încet uleiul de măsline până la emulsionare. Condimentează cu sare și piper.
Preîncălziți cuptorul la 450 de grade F.
Topiți fiecare pâine plată pre-coaptă cu hummus picant. Aranjați oricare sau toate legumele deasupra hummusului. Condimentează cu sare, piper și pudră de ancho.
Puneți pâinea înapoi în cuptor și coaceți timp de 5 minute pentru a se încălzi.
Scoateți și adăugați măsline, brânză de capră și busuioc proaspăt.
Tăiați în pătrate mici și așezați pe un platou.