Hotdish clasic de pui și orez sălbatic de la noua masă Midwestern

Hotdish clasic de pui și orez sălbatic de la noua masă Midwestern
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete de feluri principale, așa că încercați puiul clasic și orezul sălbatic Hotdish de la noua masă Midwestern. Pentru $1.52 pe portie, această rețetă acoperă 18% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 21g de proteine, 48G de grăsime, și un total de 660 calorii. Această rețetă servește 6. Dacă aveți la îndemână carne de pui, praz, brânză Cheddar îmbătrânită și alte câteva ingrediente, o puteți face. Pentru a consuma crema grea, puteți urma acest fel principal cu Viscole de casă cu ouă de unt de arahide ale lui Reese ca desert. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 41%. Acest scor este solid. Încercați Hotdish clasic de pui și orez sălbatic, Friptură clasică de vită cu sare de fistic de la noua masă Midwestern, și Varză Crocantă Cu Semințe De Mac De La Noua Masă Midwestern pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Puneți orezul într-o sită cu ochiuri fine și clătiți-l sub apă curentă rece, învârtind orezul cu mâna până când apa curge limpede.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
2
Transferați orezul într-un castron mediu și adăugați apă pentru a acoperi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)Budincă De Lămâie (câștigătoare Fiecare)
3
Se toarnă orice bucăți negre sau sâmburi plutitoare, se toarnă orezul înapoi în sită pentru a se scurge, apoi se pune într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Orz Alb PerlatOrz Alb Perlat
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
4
Adăugați 1 1/4 căni de apă, un vârf de sare și frunza de dafin și aduceți la foc mic. Acoperiți tigaia și reduceți focul la minim. Aburiți timp de 25 de minute sau până când orezul este fraged și apa s-a evaporat.(Dacă rămâne lichid după ce orezul este gata, scurgeți-l într-o sită.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
Echipamente pe care le vei folosi
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
5
Între timp, preîncălziți cuptorul la 375 F.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
6
În timp ce orezul se gătește, încălziți untul într-o tigaie mare, cu fețe înalte, la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
Echipamente pe care le vei folosi
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Adăugați prazul și țelina și condimentați cu 1/4 linguriță fiecare de sare și piper. Gatiti pana se inmoaie, aproximativ 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
Roșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimiRoșii Medii Proaspete (aproximativ, Curățate și Tăiate în șasimi
1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm1 Varză Savoy Mică, Sau Varză Napa, Tăiată în Fâșii Groase De 2,5 Cm
8
Adăugați făina în legume și amestecați până se combină bine cu untul.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzităTortilla Galbenă De Porumb (15 Cm), încălzită
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime1 Pungă Mare De Chipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
9
Se toarnă laptele și se aduce la foc mic, amestecând pentru a preveni orice bulgări.
Ingrediente de care veți avea nevoie
3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate3/4 Cană De Fursecuri Oreo Tocate
Echipamente pe care le vei folosi
Biscuiți Oreo TăiațiBiscuiți Oreo Tăiați
10
Adăugați smântâna, bulionul de pui, cimbru, nucșoară și 1/2 linguriță fiecare de sare și piper. Se fierbe la foc mic până se disipează gustul făinos, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate4 Felii De Brânză Muenster, Tăiate în Jumătate
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)1 Prăjitură Cu Merișoare, Din Care Suficientă Este Tăiată în Cuburi De 1/2 Inch Pentru A Da 2 Căni (sau Folosiți 2 Căni De Danez Sau Gogoși Rămase împreună Cu Merișoare Uscate - Vezi Mai Jos)
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1/2 Varză Creață Feliată Mărunt1/2 Varză Creață Feliată Mărunt
11
Adăugați puiul gătit, orezul sălbatic (minus frunza de dafin) și jumătate din brânză și încălziți până se topește brânza.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Orez Sălbatic, Clătit BineOrez Sălbatic, Clătit Bine
Grăsime De Porc înapoiGrăsime De Porc înapoi
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
12
Puneți biscuiții zdrobiți într-o pungă de plastic grea și adăugați 1/4 linguriță de piper și uleiul de măsline. Se agită pentru a se combina și se lasă deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fripturi De Carne Din New YorkFripturi De Carne Din New York
Pentru LegarePentru Legare
Napi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 InchNapi, Curățați și Feliați Cu Grosimea De 1/8 Inch
Chipsuri Tortilla Cu Aromă De LimeChipsuri Tortilla Cu Aromă De Lime
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
13
Frecați un vas de copt de 9 de 13 inci cu un strat subțire de unt moale.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, OpționalColorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
14
Se toarnă amestecul fierbinte în vas și se acoperă cu brânza rămasă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Tăiat în Cuburi De 2,5 CmTăiat în Cuburi De 2,5 Cm
15
Coaceți timp de 25 de minute.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
16
Trageți vasul din cuptor, presărați amestecul de biscuiți uniform deasupra și coaceți până când biscuiții devin maro auriu închis și bulele fierbinți în centru, aproximativ 25 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru LegarePentru Legare
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi AsortațiZahăr Galben și Stropi Asortați
17
Serviți imediat.
18
Note: dacă aveți resturi de sos la îndemână, folosiți-l în locul stocului de pui din această rețetă.Puteți folosi un pui rotisor de supermarket pentru puiul gătit, dar în acest caz, reduceți sarea cu 1/4 linguriță. Dacă ați gătit orez sălbatic la îndemână, folosiți 2 căni pentru această rețetă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pui FiertPui Fiert
Orez Sălbatic GătitOrez Sălbatic Gătit
(ficatul și Gâtul îndepărtate)(ficatul și Gâtul îndepărtate)
6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri6 Catei Mari De Usturoi, Feliati Subtiri
1/2 Cană De Vin Dulce Marsala1/2 Cană De Vin Dulce Marsala
DificultateExpert
Gata În2 hrs
Porții6
Scor De Sănătate9
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista