Filet de porc cu glazură de rodie

Filet de porc cu glazură de rodie
Filet de porc cu glazură de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 201 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Filet De Porc Cu Salsa De Rodie, Filet de porc cu sos de rodie, și Filet de porc cu sos de tigaie de rodie pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Preîncălziți cuptorul la 45
Echipamente pe care le vei folosi
CuptorCuptor
2
Combinați sucul și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 8 minute).
Ingrediente de care veți avea nevoie
SucSuc
ZahărZahăr
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
3
Se toarnă jumătate de glazură într-un castron mic; pus deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
4
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sare și PiperSare și Piper
Carne De PorcCarne De Porc
5
Așezați carnea de porc pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spray De GătitSpray De Gătit
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Pentru PuiTigaie Pentru Pui
TigaieTigaie
6
Periați carnea de porc cu jumătate de glazură în cratiță.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
7
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
CuptorCuptor
8
Ungeți carnea de porc cu glazura rămasă în cratiță; gătiți încă 5 minute sau până când termometrul înregistrează 15
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
Termometru De BucătărieTermometru De Bucătărie
Tigaie Cu SosTigaie Cu Sos
9
Scoateți carnea de porc din cuptor; ungeți cu jumătate de glazură în castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
Echipamente pe care le vei folosi
BolBol
CuptorCuptor
10
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne De PorcCarne De Porc
11
Tăiați carnea de porc peste cereale în felii subțiri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
BoabeBoabe
Carne De PorcCarne De Porc
12
Serviți carnea de porc cu amestec de glazură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Dressing Japonez De Susan PreparatDressing Japonez De Susan Preparat
Carne De PorcCarne De Porc
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate13
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista