Filet de porc cu glazură de rodie
Filet de porc cu glazură de rodie ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă fără gluten și fără lactate servește 6 și costă $1.77 pe portie. O porție din acest fel de mâncare conține aproximativ 24g de proteine, 3G de grăsime, și un total de 201 calorii. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Un amestec de piper, zahăr, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Pentru a consuma zahărul, puteți urma acest fel principal cu Biscuiți De Zahăr Rafinat Din Grâu Integral Fără Zahăr ca desert. Este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 52%, ceea ce e bine. Încercați Filet De Porc Cu Salsa De Rodie, Filet de porc cu sos de rodie, și Filet de porc cu sos de tigaie de rodie pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 45
Combinați sucul și zahărul într-o cratiță medie la foc mediu și aduceți la fierbere. Gatiti pana se reduce la 1/2 cana (aproximativ 8 minute).
Se toarnă jumătate de glazură într-un castron mic; pus deoparte.
Presărați carnea de porc uniform cu sare și piper.
Așezați carnea de porc pe raftul unei tigaie pentru pui de carne acoperită cu spray de gătit; așezați raftul în tigaie.
Periați carnea de porc cu jumătate de glazură în cratiță.
Coaceți la 450 timp de 15 minute sau până când un termometru înregistrează 14
Ungeți carnea de porc cu glazura rămasă în cratiță; gătiți încă 5 minute sau până când termometrul înregistrează 15
Scoateți carnea de porc din cuptor; ungeți cu jumătate de glazură în castron.
Lăsați carnea de porc să stea 10 minute.
Tăiați carnea de porc peste cereale în felii subțiri.
Serviți carnea de porc cu amestec de glazură.