Hoppin ' John
Hoppin ' John ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. O porție conține 493 calorii, 28G de proteine, și 20g de grăsime. Pentru 82 cenți pe porție, această rețetă acoperă 12% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă servește 6. Mergeți la magazin și ridicați brânză cheddar, șuncă de șuncă, sare și piper și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Pentru a consuma apa, puteți urma acest fel principal cu Pepene Verde-Piersici Slushies ca desert. Poate fi savurat oricând, dar este deosebit de bun pentru Anul Nou. Această rețetă de la Allrecipes are 1 fani. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Cu o lingură scor de 46%, acest fel de mâncare este destul de bun. Rețete similare includ Hoppin ' John, Hoppin ' John, și Hoppin John.
Instrucțiuni
Într-o tigaie mare așezați mazărea, cârligul de șuncă, ceapa, ardeiul roșu, sarea și piperul. Se acoperă cu apă și se aduce la fierbere. Reduceți căldura la mediu-mic și gătiți timp de 1 1/2 ore.
Scoateți cârligul de șuncă și tăiați carnea în bucăți. Întoarceți carnea în oală. Se amestecă orezul, se acoperă și se gătește până când orezul este fraged, aproximativ 20 până la 25 de minute. Condimentează după gust cu sare și piper.
Presărați brânză mărunțită deasupra, dacă doriți.
Vin recomandat: Riesling, Vin Spumant, Zinfandel
Riesling, vin spumant și Zinfandel sunt alegerile mele de top pentru Southern. În general, există câteva reguli care vă vor ajuta să împerecheați vinul cu mâncarea sudică. Riesling-ul prietenos cu mâncarea sau vinul alb spumant vor funcționa cu multe alimente prăjite, în timp ce zinfandel este excelent cu mâncăruri la grătar. Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb cu un rating de 4, 8 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 40 de dolari pe sticlă.
![Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb]()
Schloss Johannisberg Rotlack Riesling Kabinett Feinherb
Galben deschis strălucitor. Nasul este pur, cu note minunate de plante, iarbă de lămâie, physalis și un indiciu de căpșuni sălbatice. Gustul este proaspăt și suculent, cu o textură delicată, cremoasă, fructe elegante și un finisaj lung, mineral. Se asortează bine cu salate, fructe de mare și mâncăruri ușoare de pui.