Coacerea cârnaților Hominy ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde colecția de feluri principale. Această rețetă servește 8 și costă 2,11 USD pe porție. O porție conține 692 calorii, 23g de proteine, și 31g de grăsime. 1 persoană a încercat și i-a plăcut această rețetă. Un amestec de ardei jalapeno murat, ulei de măsline, șuncă și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmăriți un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de gust de acasă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 1 oră și 15 minute. În general, această rețetă câștigă un scor solid spoonacular de 47%. Rețete similare includ Hominy Carne De Vită Coace, Cârnați cu Hominy și spanac, și Supă De Cârnați Hominy.
Instrucțiuni
1
Într-un cuptor olandez, cârnați maro în ulei; se scurge și se lasă deoparte. În aceeași tigaie, cuburi de șuncă maro. Se amestecă fasolea roșie și amestecul de orez, apa, untul și cayenne. Aduceți la fierbere. Reduceți căldura; acoperiți și fierbeți timp de 25 de minute sau până când fasolea și orezul sunt fragede, amestecând ocazional.
Ingrediente de care veți avea nevoie
șuncă Tăiată Cubulețe
1 Cană De Sirop De Arțar Sau Sirop Cu Aromă De Arțar
1 Felie De Pancetta Cu Grosimea De 2,5 Cm, Tocată Mărunt
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Colorant Alimentar și Zahăr Colorat, Opțional
1 Cană De Orz Alb Perlat
Mazăre Goya®
Subţire-
Echipamente pe care le vei folosi
4 Căni De Brânză Pepper Jack Rasă, împărțite
Roșii Feliate, Opțional
2
Transferați la un 3-qt uns. vas de copt.
Echipamente pe care le vei folosi
1-1/2 Litri De înghețată Cu Fursecuri și Cremă, înmuiată
3
Strat cu hominy și cârnați; top cu ardei și porumb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fileuri De Piept De Pui Dezosate și Fără Piele, Tăiate Subțire (aproximativ
6 Căni De Cuburi De Umplutură Necondimentate Sau Pâine Uscată Tăiată Cuburi
Hominy
Porumb Galben, Alb Sau Shoepeg Proaspăt Sau Congelat, Dezghețat
4
Se coace, neacoperit, la 350 CP timp de 30-35 minute sau până se încălzește.
Echipamente pe care le vei folosi
Zahăr Galben și Stropi Asortați
5
Se presară cu brânză; coaceți 5 minute mai mult sau până când brânza este topită.