Homemade ' Nutter Butters

Homemade ' Nutter Butters
De casă ' Nutter Butters este un vegetarian hor d ' oeuvre. Această rețetă servește 20 și costă 16 cenți pe porție. O porție conține 120 calorii, 2G de proteine, și 4G de grăsime. 178 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Mergeți la magazin și ridicați sare, extract de vanillan, zahăr și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 13%. Acest scor nu este atât de spectaculos. Încercați Casă Nutter Unturi, Casă Nutter Unturi, și Casă Nutter Unturi # SundaySupper pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Pentru a face cookie-urile: folosind un mixer de mână sau stand setat la viteză medie, cremă împreună unt, unt de arahide, zahăr, bicarbonat de sodiu, sare și extract de vanilie doar până când sunt combinate. Aveți grijă să nu amestecați prea mult; cu cât este mai puțin aer încorporat în aluat, cu atât mai bine. Cu mixerul încă în funcțiune, adăugați gălbenușuri de ou pe rând. Odată încorporat, opriți mixerul și răzuiți vasul cu o spatulă de cauciuc.
Ingrediente de care veți avea nevoie
6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier6 Uncii De Ciocolată De înaltă Calitate, Neîndulcită, Tocată Grosier
Jumătăți De AluneJumătăți De Alune
Despre Zahărul De CofetariDespre Zahărul De Cofetari
Soiuri De CiuperciSoiuri De Ciuperci
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Lemn Dulce Galben și VerdeLemn Dulce Galben și Verde
2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras2/3 Cană (câteva Pumni) Parmigiano Sau Romano Ras
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
2
În vasul unui robot de bucătărie, combinați făina și alunele; procesați timp de un minut, apoi Cerneți amestecul într-o sită cu ochiuri fine; se macină din nou orice bucăți care nu trec și se cerne din nou. Aruncați bucățile care nu trec prin sită. Dacă sunt incluse bucăți, va fi dificil să rulați aluatul suficient de subțire și aceleași bucăți vă vor înfunda punga de conducte atunci când încercați să introduceți un design deasupra.Întoarceți mixerul la cea mai mică setare și adăugați făină de orez și arahide măcinate dintr-o dată. Amestecul va fi rigid. Continuați să amestecați până la uniformizare. Opriți mixerul. Folosiți o spatulă pentru a răzui aluatul din vas și frământați ușor pentru a forma o bilă netedă. Folosiți-vă mâinile pentru a aplatiza într-un disc.Dați la frigider aluatul timp de treizeci de minute sau până când este suficient de rigid pentru a se rostogoli ușor.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De OrezFăină De Orez
1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)1 Pachet (8 Uncii) De Biscuiți Cu Ceai (cum Ar Fi Biscuiții Marie)
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Precum Degetul De Unt, Tocat GrosierPrecum Degetul De Unt, Tocat Grosier
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
42 Lemn Dulce Snur Roșu42 Lemn Dulce Snur Roșu
Cu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De PuiCu Os, Pe Piele, Pulpe și Pulpe De Pui
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
3
Preincalziti cuptorul la 350 de euro și au două, pergament căptușite foi de copt la gata. Cerneti niste faina pe blat si folositi un sucitor pentru a rula aluatul cat de subtire puteti gestiona, aproximativ 1/8". (Cookie-urile vor sufla și vor ajunge la doar timid de 1/4" după coacere; astfel, aluatul rulat doar la 1/4" va sufla la 1/2" inch, făcând sandwich-ul finit, umplut, cu o grosime de peste un centimetru. Nu e bine.) Când ați terminat de rulat, glisați o spatulă metalică între aluat și blat pentru a slăbi. Acest lucru va împiedica lipirea cookie-urilor.Un tăietor de bikini / Ochelari de Soare, ușor întins și lărgit, face "Unturi Nutter" perfecte, dar folosește orice tăietor îți place.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Unt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, RăcitUnt, Tăiat în Cuburi De 1/2 Inch, Răcit
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch6 Până La 8 Prune Mari, (aproximativ 1 1/2 Lire Sterline), Tăiate în Felii De 1/4 Inch
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Pentru PetreceriPentru Petreceri
4
Tăiați cookie-urile și folosiți o spatulă metalică pentru a ridica și transfera pe foaia de cookie.Aranjați cookie-urile pe foaia de cookie căptușită cu pergament. Puneți foile deoparte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
5
Adunați, frământați și rulați din nou resturile de aluat rămase, tăind și aranjând la fel pe o foaie de fursecuri. Resturile pot fi reluate încă două times.To faceți un model de unt de nuci pe fursecuri, așezați resturile de aluat rămase într-un bol de amestecare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
La 8 PruneLa 8 Prune
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Precum Brânzeturile Pentru TacosPrecum Brânzeturile Pentru Tacos
6
Se amestecă cu un mixer manual sau stand în timp ce se adaugă apă fierbinte, câte o linguriță. Continuați să adăugați apă fierbinte până când aluatul s-a subțiat într-o pastă. Puteți adăuga oricând mai mult lichid, dar nu îl puteți lua.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs1/4 Cana Ardei Rosu Prajit Tocat Sau 1 Borcan (2 Uncii) Pimientos, Scurs
Nucșoară Măcinată Sau Proaspăt RasăNucșoară Măcinată Sau Proaspăt Rasă
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
7
Adăugați încet și lăsați fiecare adăugare să se amestece complet înainte de a adăuga mai mult. Când amestecul atinge o consistență asemănătoare înghețului, folosiți o spatulă pentru a-l răzui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Echipamente pe care le vei folosi
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
8
Transferați într-o pungă de conducte prevăzută cu un vârf foarte mic sau într-o pungă Ziploc rezistentă, cu o gaură mică înfiptă în colț.Pipă un fel de design deasupra fiecărui cookie. Patru linii verticale și mai multe hash-uri orizontale vor da impresia unui unt de nuci, dar orice design va face.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
9
Odată ce fursecurile au fost decorate, coaceți timp de aproximativ 12 minute sau până când sunt ferme la atingere. Dacă cuptorul dvs. are un element de încălzire neuniform, rotiți foile de cookie după șase minute. Odată ce fursecurile s-au copt, se răcește bine, direct pe tava.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
Echipamente pe care le vei folosi
Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®Glazură De Vanilie Pillsbury® Creamy Supreme®
Pentru PetreceriPentru Petreceri
Nucșoară Măcinată SauNucșoară Măcinată Sau
10
Pentru a face umplutura: cu un mixer manual sau stand, smântână împreună unt, unt de arahide, cremă de brânză, zahăr pudră și vanilie. Cremă la viteză medie timp de cinci minute; folosiți o spatulă de cauciuc pentru a răzui vasul periodic. Timpul lung de amestecare face ca umplutura să fie mai puțin pietroasă.Folosind o spatulă, transferați umplutura într-o pungă de patiserie prevăzută cu un vârf simplu. Alternativ, utilizați o pungă Ziploc cu colțul tăiat ca o pungă de patiserie improvizată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și FeliateLa 2 Kiwi Mijlocii, Decojite și Feliate
Jumătăți De AluneJumătăți De Alune
2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei2 Tortilla De Făină (8 Inci), La Temperatura Camerei
ArahideArahide
1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel1/4 De Kilogram De Ciuperci Morel
Cireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La JumătateCireșe Proaspete Rainier, Fără Sâmburi și Tăiate La Jumătate
Echipamente pe care le vei folosi
Ulei Vegetal, Pentru Periere și PrăjireUlei Vegetal, Pentru Periere și Prăjire
300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform300 De Grame (11 Uncii) De Ciocolată Cu Lapte, Tocată Uniform
1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă1 Litru (aproximativ 4 Căni) Smântână Groasă
Răsuciți Funii De Lemn DulceRăsuciți Funii De Lemn Dulce
11
Pentru a asambla cookie-urile: răsturnați jumătate din napolitane. Pe fiecare, țeavă o linie în formă de mreană de glazură în jos în centru. Se acoperă cu napolitane rămase.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Cornet De Zahăr De înghețată1 Cornet De Zahăr De înghețată
Prăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană DreptunghiularăPrăjituri De Tip Sandwich Cu Napolitană Dreptunghiulară
12
Transferați cookie-urile într-un recipient etanș și dați-le la frigider timp de câteva ore pentru a seta umplutura. Cookie-urile se vor păstra aproximativ o săptămână.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®1 1/2 Cană De Unt De Arahide Extra Crocant JIF®
DificultateExpert
Gata În45 m.
Porții20
Scor De Sănătate0
Tipuri De Feluri De MâncareAntipastiIncepatorGustareAntipasto
Revista