Homar Shangri-Lee cu spanac crocant

Homar Shangri-Lee cu spanac crocant
Homarul Shangri-Lee cu spanac crocant ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia principală de rețete. O porție conține 705 calorii, 16g de proteine, și 43G de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 8.55 pe portie, această rețetă acoperă 31% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. Dacă aveți mere, unt, ulei vegetal și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi untul, puteți urma acest fel principal cu Tort Cu Unt De Scorțișoară ca desert. De la preparare la farfurie, această rețetă durează 50 minute. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. Cu o lingură scor de 64%, acest fel de mâncare este bun. Rețete similare includ Budinca de orez Shangri-la, Homar furios cu orez cu lămâie și busuioc crocant, și Homar Prăjit Cu Usturoi Și Ierburi Cu Chipsuri Crocante De Cartofi.

Instrucțiuni

1
Combinați bulionul și amestecul de sos curry într-o cratiță medie grea. Se amestecă la foc mediu pentru a se amesteca.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Curry MixCurry Mix
Ambalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, ScursăAmbalați Mazăre Crowder, Dezghețată Sau 1 Cutie (15-1/2 Uncii) Mazăre Cu Ochi Negri, Scursă
Echipamente pe care le vei folosi
Sare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru StropireSare Cușer, împărțită, Plus Mai Mult Pentru Stropire
2
Bateți în lapte de nucă de cocos și mere. Se aduce la fierbere, amestecând ocazional. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe1 Ceapă Roșie Medie Spre Mare, Tăiată Cubulețe
Aromă De Arțar După GustAromă De Arțar După Gust
Echipamente pe care le vei folosi
Lamaie Proaspat Stors, Sau Dupa GustLamaie Proaspat Stors, Sau Dupa Gust
1
Încălziți uleiul într-o oală mare grea sau wok la foc mediu-mare până când uleiul înregistrează 350 de grade F pe un termometru de prăjit. Lucrând în loturi, adăugați cu grijă spanacul în ulei și gătiți până când spanacul este crocant și translucid, aproximativ 30 de secunde. Aveți grijă, deoarece uleiul poate scuipa și stropi puțin din cauza conținutului de apă al spanacului. Folosind un skimmer sau o lingură pliată, transferați spanacul crocant pe prosoape de hârtie pentru a se scurge.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)1 Cerc De Tort De Carton (6 Inchi)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Ball® Sau Kerr® Pint Cu Capace și BenziBall® Sau Kerr® Pint Cu Capace și Benzi
La 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate SubțiriLa 4 Frunze De Busuioc Proaspăt, Feliate Subțiri
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
SkimmerSkimmer
2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire2 Linguri Ulei De Măsline, Plus 2 Linguri Ulei De Măsline (de Cea Mai Bună Calitate), Pentru Stropire
Pachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun GătitPachete De 5 Până La 8,8 Uncii De 90 De Secunde, Orez Integral Din Cereale Gata Pentru Cuptorul Cu Microunde Sau 4 Căni De Orez Brun Gătit
2
Presărați spanacul cu sare. Puneți deoparte și păstrați cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
(tub Mare)(tub Mare)
1
Pregătiți orezul conform instrucțiunilor pachetului. Puneți deoparte și păstrați cald. Între timp, presărați cozile de homar cu condimente de fructe de mare. Topiți untul și uleiul într-o tigaie mare grea la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)(dacă Folosiți Creveți Mai Mari, Tăiați Grosier)
Cozi De HomarCozi De Homar
1-1/2 Cani De Biscuiti1-1/2 Cani De Biscuiti
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch4 Linguri De Unt, Tăiate în Cuburi De 1/2 Inch
Echipamente pe care le vei folosi
Gutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în FeliiGutui - Curățați De Coajă, Fără Miez și Tăiați în Felii
2
Adăugați cozi de homar. Acoperiți și gătiți până când homarii sunt doar fierți, întorcându-se ocazional, aproximativ 8 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
1
Lingurați 1 cană de orez pe centrul fiecăruia dintre cele 4 farfurii. Tăiați cozile de homar în cruce în medalioane groase de 1/2 inci. Medalioane de homar Fan deasupra orezului.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De HomarCozi De Homar
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)Cu Wasabi și Sos De Ghimbir (recomandat: Sos Hukilau Hanna Hoboken Eddie)
2
Așezați spanacul crocant alături.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Crutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, ZdrobiteCrutoane De Salata De Ceapa Si Usturoi, Zdrobite
3
Stropiți sosul curry și serviți imediat.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos CurrySos Curry

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Chablis și Chardonnay sunt alegeri excelente pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru cu un rating de 4.7 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 46 de dolari pe sticlă.
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Domaine Pinson Freres Chablis Mont de Milieu Premier Cru
Arome exotice de ananas, vanilie și caise pe nas. Rotund, bine echilibrat și cu o bună persistență a aromei.Împerecheați cu pește cu sos, carne albă cu smântână, șuncă de pe os cu un sos chablisienne.
DificultateGreu
Gata În50 m.
Porții4
Scor De Sănătate19
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista