Homar Newburg
Lobster Newburg ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 2 porții cu 368 calorii, 15g de proteine, și 24g de grăsime fiecare. Pentru $2.45 pe portie, această rețetă acoperă 21% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Doar câțiva oameni au făcut această rețetă, iar 1 ar spune că a lovit locul. Dacă aveți homari maine, amidon de porumb, pâine și alte câteva ingrediente la îndemână, îl puteți face. Pentru a folosi amidonul de porumb, puteți urma acest fel principal cu Budinca De Ciocolata Cu Amidon De Porumb ca desert. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 47%. Acest scor este destul de bun. Încercați Homar Newburg, Homar Newburg, și Homar Newburg pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Clătiți și scurgeți ciupercile; tăiați și aruncați capetele tulpinii decolorate. Tăiați subțire ciupercile și puneți - le într-o tigaie de 10 până la 12 inci.
Adăugați 1/4 cană de sherry, șalotă, suc de lămâie și 2 linguri de unt. Se amestecă adesea la foc mare până când sucurile se evaporă, aproximativ 10 minute.
Între timp, într-un castron mic și adânc, bateți smântâna până când ține vârfuri moi. Aromă după gust cu sare, piper și aproximativ 1 lingură de sherry. Dacă faceți până la 2 ore înainte, acoperiți și răciți.
Într-un alt castron mic, amestecați bulionul și amidonul de porumb.
Se adaugă în amestecul de ciuperci și se amestecă până la fierbere, aproximativ 1 minut; dacă faceți până la 2 ore înainte, scoateți-l de pe foc și lăsați să stea.
Pâine prăjită cu unt, dacă doriți, și așezată pe farfurii; așezați coji de coadă de homar, cu părțile cupate în sus, lângă pâine prăjită (dacă folosiți homar Maine, garnisiți și farfurii cu coji de corp). Aranjați un grup de crenguțe de năsturel pe fiecare farfurie.
Tăiați carnea de coadă de homar în bucăți de 1/2 inch.
Adăugați carnea de coadă și picior și aproximativ jumătate din frisca aromată în amestecul de ciuperci; se amestecă la foc mediu-mare până la fierbere, 2 până la 3 minute (3 până la 4 minute dacă este răcit). Puneți rapid amestecul în coji de coadă și pe pâine prăjită. Lingură frisca rămasă pe amestecul de homar; dacă este disponibil, așezați carnea cu gheare pe smântână.
Cum să gătești și să scoți homarul
Homarii din Maine sau americani au gheare mari, cărnoase; în cea mai mare parte, această crustacee este vândută proaspăt gătită sau vie pentru gătit. Homarii spinoși și alți homari au gheare minuscule; toată carnea este în cozile lor, care sunt disponibile pe scară largă congelate; căutați oferte excelente la magazinele cu depozite cu reduceri.
Timp de pregătire și gătire: 10 până la 20 de minute pentru a fierbe apa; 25 până la 35 de minute pentru a găti, răci și coaja homarii
Face: un homar Maine de 1 1/2 lire produce aproximativ 4 uncii de carne, o coadă de homar spinoasă de 6 până la 8 uncii de 4 până la 6 uncii de carne; fiecare face 1 porție
Aduceți 6 litri de apă la fierbere într - o tigaie de 8 până la 10 litri la foc mare. Plonjați 2 homari vii Maine (aproximativ 1 1/2 lb. fiecare) cu capul în apă clocotită (sau adăugați 2 cozi de homar spinoase congelate dezghețate, 6 până la 8 oz. fiecare, la 3 qt. apă clocotită într - un 5-la 6-qt. pan). Acoperiți și gătiți 10 minute; când fierberea se reia, reduceți focul la foc mic.
Scurgeți homarii și lăsați să stea până se răcește suficient pentru a atinge.
Pentru homarii Maine, răsuciți cozile (a). Atât pentru homarii Maine, cât și pentru cozile de homar spinoase, folosiți foarfece pentru a elibera partea inferioară plată a fiecărei cochilii de coadă, tăind de-a lungul marginilor interioare (B); aruncați coaja inferioară și flippers. Ridicați carnea; scoateți și aruncați vena, dacă este prezentă. Puneți carnea într-un castron. Clătiți și salvați spatele cochiliei cozii.
Răsuciți picioarele cu gheare de la homari Maine. Trageți cochilii din corpuri. Dacă doriți, scoateți și salvați icre roșii, tamalley verde (ficat) și grăsime albă pentru alte utilizări. Aruncați interioarele carcasei corpului; clătiți și salvați cochilii. Dacă doriți, rezervați picioare mici pentru a mânca mai târziu. Rupeți ghearele de la picioarele mari. Crăpați cojile picioarelor și îndepărtați carnea; se adaugă în castron. Introduceți vârfurile foarfecelor în capătul deschis al fiecărei gheare (C); tăiați de-a lungul crestei până la vârf. Rupeți coaja deschisă; îndepărtați cu grijă gheara. Aruncați cojile; adăugați carne în castron.
Dacă gătiți cu până la 6 ore înainte, acoperiți carnea și sigilați cojile rezervate într-o pungă de plastic; rece.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul poate fi asociat cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru cu un rating de 4.1 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 160 de dolari pe sticlă.
![Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru]()
Louis Jadot Chablis Vaudesir Grand Cru
7 "climatele" pot fi numite Grand Cru în Chablis : Preuses, Bougros, Les Clos, Grenouilles, Blanchot, Valmur și Vaud Approrsir. Aceste podgorii sunt toate situate pe partea dreaptă a râului le Serein, pe deal. Această situație conferă vinului un caracter puternic și plin de corp.De culoare paie foarte palidă, cu un nas exploziv de arome florale vii și fructe proaspete crocante, care oferă expresia supremă a terroirului său rece. Palatul arată o mare tensiune și energie.