Homar Maine cu ciuperci sălbatice și vapori de rozmarin
Homarul Maine cu ciuperci sălbatice și vapori de rozmarin este un fără gluten și pescatarian felul principal. Pentru $11.23 pe portie, această rețetă acoperă 63% necesarul zilnic de vitamine și minerale. O porție conține 731 calorii, 43G de proteine, și 44G de grăsime. Această rețetă servește 4. Mergeți la magazin și ridicați căței de usturoi, oțet distilat, ceapă și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Pentru a consuma ceapa, puteți urma acest fel principal cu Bomboane De Porumb Cupcakes ca desert. Această rețetă de la Epicurious are 1 fani. De la preparare la farfurie, această rețetă ia în jur 45 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 87%. Acest scor este extraordinar. Rețete similare includ Scoici Maine Diver cu dovlecei de nucă, Prosciutto și vapori de coajă portocalie, Alimentatie pe Weight Watchers: Lobster Lady Maine Lobster Rolls, și Rozmarin usturoi friptură de vită cu ciuperci sălbatice.
Instrucțiuni
1
Aduceți 8 litri de apă și oțet la fiert în oală de 10 până la 12 litri.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Oțet
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Adăugați 2 homari cu capul înainte și gătiți până când cojile devin roșii aprinse și homarii sunt doar gătite, aproximativ 11 minute. Folosind clești, scoateți homarii din apă. Repetați cu restul de 2 homari. Răsuciți ghearele și cozile de pe homari. Crăpați ghearele și îndepărtați carnea. Folosind foarfece de bucătărie sau cuțit mare greu, tăiați cozile de homar pe lungime în jumătate; îndepărtați carnea de coadă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Cozi De Homar
Homar
Coji De Paste
Apă
Carne
Echipamente pe care le vei folosi
Cuțit
Clește
3
Tăiați carnea în bucăți mari de mușcătură.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Carne
4
Se pune într-un castron mediu; se acoperă și se dă la frigider. Coji de gheare și coadă de rezervă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Coji De Paste
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
5
Folosind foarfece de bucătărie, tăiați branhiile de homar. Clătiți cojile sub apă rece.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Coji De Paste
Apă
6
Se pune într-un castron mare.
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
7
Se toarnă apă rece și se înmoaie 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
8
Scurgeți; clătiți bine.
9
Încălziți 1/4 cană de ulei în oală mare la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
10
Adăugați coji de homar, morcovi și următoarele 4 ingrediente. Gatiti pana cand legumele incep sa se inmoaie, amestecand ocazional, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Legume
Morcov
Homar
Coji De Paste
11
Adăugați 4 litri de apă și fierbeți 45 de minute, amestecând ocazional. Se strecoară bulionul de homar într-un castron mare, apăsând pe solide. Se strecoară din nou bulionul prin strecurătoare fină în aceeași oală. Se fierbe la foc mediu-mare până când bulionul se reduce la 2 căni, aproximativ 1 oră. (Se poate face cu 1 zi înainte. Se răcește ușor;se răcește separat bulionul și carnea de homar.)
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Bulion
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Sita
Bol
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
12
Aduceți 1 litru de apă la fiert în ceainic.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Apă
Ceai
13
Așezați 2 căni de rozmarin în fiecare din cele 4 boluri mari; așezați pe masă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
14
Topiți 2 linguri de unt cu 1/4 cană de ulei într-o tigaie mare la foc mediu-mare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Unt
Ulei De Gătit
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
15
Adăugați ciuperci, cimbru, usturoi și saut până când ciupercile sunt fragede, aproximativ 6 minute; aruncați cimbru și usturoi.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Ciuperci
Usturoi
Cimbru
16
Adăugați homar și 1/2 cană de unt în tigaie și încălziți, aproximativ 3 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie
17
Între timp, aduceți bulionul de homar la foc mic într-o cratiță mică.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
Tigaie Cu Sos
18
Se toarnă bulion fierbinte de homar în blender; adăugați 1 cană de unt. Amestecați până când untul este topit și amestecul este spumos, aproximativ 30 de secunde. Împărțiți amestecul de homar între 4 boluri puțin adânci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Unt
Bulion
Echipamente pe care le vei folosi
42 Lemn Dulce Snur Roșu
Bol
19
Se toarnă sosul de unt și spuma peste amestecul de homar și se servește.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Homar
Unt
Sos
20
Se toarnă 1 cană de apă clocotită în fiecare castron de rozmarin pentru a crea vapori.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rozmarin
Apă
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
1
Folosiți foarfece de bucătărie pentru a tăia cojile de homar.
Chablis și Chardonnay sunt alegerile mele de top pentru homar. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Un vin pe care l-ai putea încerca este Domaine de Chantemerle Chablis. Are 4,6 din 5 stele și o sticlă costă aproximativ 25 de dolari.