Homar cu unt de nuci de Macadamia
Această rețetă face 10 porții cu 375 calorii, 4G de proteine, și 40g de grăsime fiecare. Dacă $1.01 pe portie se încadrează în bugetul dvs., homar cu unt de nuci Macadamia ar putea fi un excelent fără gluten și pescatarian rețetă pentru a încerca. 4 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Mergeți la magazin și ridicați sare și piper, sos worcestershire, nuci prăjite și macadamia și alte câteva lucruri pentru a le face astăzi. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 15 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 23%. Acest scor este destul de rău. Rețete similare includ Unt de nuci de banane cu penițe de Cacao (Paleo, Vegan + Whole30), Homar fiert cu unt, Ravioli Muscade de Provence, sos de unt de trufe, și Unt De Nuci De Macadamia.
Instrucțiuni
Combinați untul și tot pătrunjelul, șalotul, usturoiul, lămâia, sosul Worcestershire, sarea, piperul și nucile de macadamia.
Se amestecă foarte bine și se rulează în cilindru cu hârtie cerată.
Se pune la frigider aproximativ 2 ore. Când este gata tăiat în cercuri.
Tăiați homarul, pe lungime, în 2 bucăți și așezați-l pe grătar. Grătați aproximativ 5 până la 6 minute și, când ați terminat, așezați cercurile de unt de nuci de macadamia deasupra cărnii de homar și lăsați-o să se topească pe grătar.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Homarul funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru cu un rating de 4.4 din 5 stele pare a fi un meci bun. Costă aproximativ 30 de dolari pe sticlă.
![Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru]()
Daniel Dampt Chablis Les Vaillons Premier Cru
Culoare Verde Aur, migdale și unt proaspăt nas, se oprește plin și flexibil.Se servește cu homar prăjit.