Homar Aburit

Homar Aburit
Homarul aburit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,5 USD pe porție. O porție conține 1314 calorii, 34G de proteine, și 127g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, pătrunjel cu frunze plate, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Salată De Homar Aburită, și Homar aburit cu unt Charmoula pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un vas mare cu aburi sau supă, cu aproximativ 2 centimetri de apă, adăugați sarea și strecurați sucul de lămâie; aruncați și jumătățile acolo pentru un plus de aromă. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Creveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără VeneCreveți, Cu Coadă, Fără Cochilii, Fără Vene
Păstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 CmPăstârnac, Curățat De Coajă și Tăiat în Bucăți De 1,2 Cm
Plus 2 Linguri De Apă Cu GheațăPlus 2 Linguri De Apă Cu Gheață
1 Cană De Fasole Uscată Great Northern1 Cană De Fasole Uscată Great Northern
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
2
Așezați homarii în coșul cu aburi sau direct în oală, acoperiți și lăsați să se aburească până devin roșu aprins, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm2 Păstârnaci Medii, Curățați De Coajă și Tăiați în Bucăți De 1,2 Cm
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
3
Scoateți homarii din oală și răciți-i la temperatura camerei, apoi răciți-i bine înainte de a se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni1 șalotă Mică, Tăiată Subțire în Semiluni
4
Serviți cu pene de lămâie și maioneză de lămâie ca parte a unui baton de crustacee crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare4 Lingurițe De Pudră De Gelatină Din Merișoare
CrustaceeCrustacee
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina. Puneți deoparte pentru a permite aromelor să se căsătorească.
Echipamente pe care le vei folosi
1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier1 Cană De Nuci, Măcinate Grosier
Bomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M'sBomboane Acoperite Cu Ciocolată, Cum Ar Fi M&M's
6
Se servește ca sos de scufundare cu homar aburit și creveți pocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. La Chablisienne Chablis Premier Cru Cote de Lechet cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
La Chablisienne Chablis Premier Cru Coasta De Lechet
La Chablisienne Chablis Premier Cru Coasta De Lechet
Acest Premier Cru, un vin rar, luminat de soare și eteric, este realizat cu struguri din viță de vie Chardonnay care cresc pe un sol argilos și calcaros care derivă din vremurile geologice Kimmeridgiene. Podgoria este situată pe malul stâng al râului Serein, lângă satul Milly.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista