Homar Aburit
Homarul aburit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,5 USD pe porție. O porție conține 1314 calorii, 34G de proteine, și 127g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, pătrunjel cu frunze plate, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Salată De Homar Aburită, și Homar aburit cu unt Charmoula pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Umpleți un vas mare cu aburi sau supă, cu aproximativ 2 centimetri de apă, adăugați sarea și strecurați sucul de lămâie; aruncați și jumătățile acolo pentru un plus de aromă. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Așezați homarii în coșul cu aburi sau direct în oală, acoperiți și lăsați să se aburească până devin roșu aprins, aproximativ 15 minute.
Scoateți homarii din oală și răciți-i la temperatura camerei, apoi răciți-i bine înainte de a se deschide.
Serviți cu pene de lămâie și maioneză de lămâie ca parte a unui baton de crustacee crude.
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina. Puneți deoparte pentru a permite aromelor să se căsătorească.
Se servește ca sos de scufundare cu homar aburit și creveți pocați.
Vin recomandat: Chablis, Chardonnay
Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. La Chablisienne Chablis Premier Cru Cote de Lechet cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
![La Chablisienne Chablis Premier Cru Coasta De Lechet]()
La Chablisienne Chablis Premier Cru Coasta De Lechet
Acest Premier Cru, un vin rar, luminat de soare și eteric, este realizat cu struguri din viță de vie Chardonnay care cresc pe un sol argilos și calcaros care derivă din vremurile geologice Kimmeridgiene. Podgoria este situată pe malul stâng al râului Serein, lângă satul Milly.