Homar Aburit

Homar Aburit
Homarul aburit ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete pentru felul principal. Această rețetă servește 4 și costă 4,5 USD pe porție. O porție conține 1314 calorii, 34G de proteine, și 127g de grăsime. 1 persoană a fost impresionată de această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 40 minute. Dacă aveți la îndemână maioneză, pătrunjel cu frunze plate, sare de mare și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten, fără lactate, întreg 30 și pescatarian dieta. Acesta este adus la tine de Foodnetwork. În general, această rețetă câștigă o scor destul de bun spoonacular de 58%. Încercați Homar aburit cu sos de ierburi și Bisque de homar, Salată De Homar Aburită, și Homar aburit cu unt Charmoula pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Umpleți un vas mare cu aburi sau supă, cu aproximativ 2 centimetri de apă, adăugați sarea și strecurați sucul de lămâie; aruncați și jumătățile acolo pentru un plus de aromă. Se aduce la fierbere la foc mediu.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pentru Ungerea InsertuluiPentru Ungerea Insertului
1 Fâșie De Coajă De Lămâie1 Fâșie De Coajă De Lămâie
5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite5 Bomboane De Napolitană Necco, împărțite
Sosul Tău Picant Preferat, Pentru ServireSosul Tău Picant Preferat, Pentru Servire
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
2
Așezați homarii în coșul cu aburi sau direct în oală, acoperiți și lăsați să se aburească până devin roșu aprins, aproximativ 15 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Coș Cu AburiCoș Cu Aburi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
3
Scoateți homarii din oală și răciți-i la temperatura camerei, apoi răciți-i bine înainte de a se deschide.
Ingrediente de care veți avea nevoie
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
Echipamente pe care le vei folosi
Crengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru GarnituraCrengute De Patrunjel Proaspat, Feliate Subtiri, Pentru Garnitura
4
Serviți cu pene de lămâie și maioneză de lămâie ca parte a unui baton de crustacee crude.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Pană De LămâiePană De Lămâie
2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo2 Ardei Chipotle Mari In Sos Adobo, Tocati Marunt, Plus 2 Linguri Sos Adobo
CrustaceeCrustacee
Felii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru OrnatFelii De Portocale, Tăiate în Jumătate, Pentru Ornat
5
Combinați toate ingredientele într-un bol de amestecare și amestecați cu o lingură de lemn pentru a combina. Puneți deoparte pentru a permite aromelor să se căsătorească.
Echipamente pe care le vei folosi
Uncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativUncii De Brânză Cremă, Temperatura Camerei (aproximativ
(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)(112 Până La 118 Grade F/44 Până La 48 Grade C)
6
Se servește ca sos de scufundare cu homar aburit și creveți pocați.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De ScufundareSos De Scufundare
La 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru DecorLa 1 Ananas (în Funcție De Mărime), Curățat și Tăiat în Bucăți De 1/2 Inch, Clătiți și Rezervați Frunzele Frumoase, Pentru Decor
2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu2 Lingurițe De Pastă Thailandeză De Chili Roșu

Vin recomandat: Chablis, Chardonnay

Lobster funcționează foarte bine cu Chablis și Chardonnay. Chablis este perfect cu homar, dar un chardonny din alte regiuni este obligat să lovească și locul. La Chablisienne Chablis Premier Cru Cote de Lechet cu un rating de 4,5 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 27 de dolari pe sticlă.
La Chablisienne Chablis Premier Cru Coasta De Lechet
La Chablisienne Chablis Premier Cru Coasta De Lechet
Acest Premier Cru, un vin rar, luminat de soare și eteric, este realizat cu struguri din viță de vie Chardonnay care cresc pe un sol argilos și calcaros care derivă din vremurile geologice Kimmeridgiene. Podgoria este situată pe malul stâng al râului Serein, lângă satul Milly.
DificultateMediu
Gata În40 m.
Porții4
Scor De Sănătate18
Revista