Hollyhock Clafoutis
Hollyhock Clafoutis ar putea fi doar desertul pe care îl căutați. O porție conține 237 calorii, 6g de proteine, și 11g de grăsime. Pentru 77 cenți pe porție, această rețetă acoperă 6% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Un amestec de extract de vanillan, ouă, sare și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 17 persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 24%. Acest scor este destul de rău. Încercați Clafoutis, Clafoutis, și Fig Clafoutis pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 350 de metri pătrați F. Ungeți un vas de copt din sticlă sau ceramică de 9 inci sau un vas de copt din ceramică pătrată de 8 inci.
Combinați totul, cu excepția cireșelor și petalelor de hollyhock într-un blender și procesați până când este destul de neted. Asigurați-vă că răzuiți părțile laterale ale blenderului, astfel încât făina să nu se îmbolnăvească în lateral.
Se toarnă jumătate din aluat în tigaia pregătită.
Presărați cireșe și jumătate din petalele de hollyhock. Acoperiți cu aluatul rămas. Se acoperă cu petalele de hollyhock rămase.
Coaceți timp de aproximativ 45 de minute sau până când se umflă și se rumenesc; un tester introdus în centru ar trebui să iasă curat.