High Five Orange Rolls necesită aproximativ 11 ore și 35 de minute de la început până la sfârșit. Această rețetă servește 18. O porție din acest fel de mâncare conține în jur 6g de proteine, 11g de grăsime, și un total de 316 calorii. Pentru 43 de cenți pe porție, această rețetă acoperă 5% necesarul zilnic de vitamine și minerale. 1021 persoană au făcut această rețetă și ar face din nou. Dacă aveți la îndemână drojdie activă, amestec instant de budincă de vanilie, apă caldă și alte câteva ingrediente, o puteți face. Este adus la tine de Allrecipes. Este o opțiune bună dacă urmați un vegetarian dieta. În general, această rețetă câștigă o nu atât de minunat scor spoonacular de 25%. Încercați Rulouri sănătoase cu conținut scăzut de carbohidrați și fără Gluten (fără zahăr, cu conținut scăzut de grăsimi, cu conținut ridicat de fibre și proteine), Rulouri dulci portocalii sănătoase făcute cu Bai5 băutură cu infuzii antioxidante (fără zahăr rafinat, bogat în proteine, fără gluten), și Cupcakes High Tea-biscuiți de afine portocalii coapte în căni de ceai pentru rețete similare.
Instrucțiuni
1
Presărați 1 lingură de zahăr alb și drojdia peste laptele cald și apa caldă într-un castron.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Apă
Drojdie
Lapte
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
2
Lăsați să stea până când drojdia se înmoaie și începe să formeze o spumă cremoasă, aproximativ 5 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Drojdie
3
Se amestecă oul, 1/2 cană suc de portocale, unt topit, amestec de budincă de vanilie și 1 lingură extract de portocale. Se amestecă 5 căni de făină de pâine și sare.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Amestec Instant De Budincă De Vanilie
Extract De Portocale
Suc De Portocale
Făină De Pâine
Unt
Sare
Ouă
4
Adăugați mai multă făină de pâine dacă aluatul este prea lipicios. Când aluatul s-a tras împreună, întoarceți-l pe o suprafață ușor făinată și frământați până când este neted și elastic, 8 până la 10 minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Făină De Pâine
Aluat
5
Așezați aluatul într-un vas cu ulei și acoperiți cu o cârpă curată. Lăsați aluatul să crească într-un loc cald până la dublarea dimensiunii, aproximativ 1 1/2 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Echipamente pe care le vei folosi
Bol
6
Combinați 1/2 cană de unt înmuiat cu coaja de portocală și 1 linguriță de extract de portocală într-un castron mic până se omogenizează. Pune deoparte. Ungeți o foaie de copt sau acoperiți cu hârtie pergament.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Extract De Portocale
Coaja De Portocala
Unt
Echipamente pe care le vei folosi
Hârtie De Copt
Foaie De Copt
Bol
7
Întoarceți aluatul pe o suprafață făinoasă și rotiți-l într-un dreptunghi de 24x12 inci.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
8
Întindeți amestecul de unt uniform peste aluat, apoi presărați cu 3/4 cană zahăr alb.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Zahăr Granulat
Unt
20 Până La 25 De Frunze întregi De Spanac
Aluat
9
Rulați aluatul, începând cu partea lungă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
10
Tăiați aluatul în rulouri de 18 1 1/2 inch. Aranjați rulourile tăiate în sus pe foaia de copt pregătită. Se acoperă cu folie de plastic și se dă la frigider peste noapte.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Aluat
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Foaie De Copt
Folie De Plastic
11
Preîncălziți cuptorul la 350 grade F (175 grade C).
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
12
Scoateți folia de plastic din rulouri și lăsați-le să se ridice într-un loc cald timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Rola
Folie
Echipamente pe care le vei folosi
Folie De Plastic
13
Coaceți în cuptorul preîncălzit până se rumenesc, 25 până la 30 de minute. Lăsați rulourile să se răcească ușor înainte de îngheț.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Glazura
Rola
Echipamente pe care le vei folosi
Cuptor
14
În timp ce rulourile se coc, cremă împreună crema de brânză și 1/2 cană de unt înmuiat până se omogenizează. Se amestecă zahărul cofetarilor și 2 lingurițe de extract de portocale. Se amestecă laptele, puțin câte puțin, până când glazura este netedă și răspândită.