Hickory-Pui La Grătar

Hickory-Pui La Grătar
Hickory-gratar nemernic de pui ar putea fi doar America Centrală rețeta pe care o căutați. O porție conține 372 calorii, 7g de proteine, și 9g de grăsime. Această rețetă servește 6 și costă 68 de cenți pe porție. 1 persoană s-a bucurat că a încercat această rețetă. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 45 minute. Dacă aveți nucșoară, sare, ghimbir și alte câteva ingrediente la îndemână, o puteți face. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și fără lactate dieta. Este adus la tine de retetele mele. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 34%, ceea ce este destul de rău. Încercați Pui La Grătar, Pui La Grătar, și Pui La Grătar pentru rețete similare.

Instrucțiuni

1
Înmuiați chipsurile de hickory în apă cel puțin 30 de minute; scurgere. Pregătiți Frecare Umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
1 Cană De Orz Alb Perlat1 Cană De Orz Alb Perlat
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
2
Măsurați 1/2 cană de frecare umedă și lăsați-o deoparte. Înveliți puiul cu 1 cană rămasă frecată umedă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
3
Puneți puiul într-o pungă de plastic mare, grea, cu fermoar; sigilați punga și marinați la frigider 8 ore.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar3 Căni (170 G) De Ceapă Prăjită French's® Original Sau Cheddar
4
Preîncălziți grătarul cu gaz la cald mediu (350 până la 40
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
5
folosind ambele arzătoare. După preîncălzire, opriți arzătorul din stânga.
6
Așezați așchii de hickory într-o tigaie de folie de aluminiu de unică folosință sau un pachet de folie de aluminiu înțepat cu găuri pe grătar peste arzătorul drept. Înveliți grătarul cu spray de gătit; așezați pe grătar peste cărbuni la cald mediu (350 până la 400).
Ingrediente de care veți avea nevoie
Roșii, Tăiate în Opt FeliiRoșii, Tăiate în Opt Felii
Inele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura SandvișuluiInele De Ardei Iute, Felii De Ardei Banana, Pentru Garnitura Sandvișului
Echipamente pe care le vei folosi
1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®1 Linguriță De Suc De Lămâie GOYA®
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
Roșii Feliate, OpționalRoșii Feliate, Opțional
7
Așezați puiul pe raft peste arzătorul stâng. Grătar, neacoperit, 30 de minute sau până când este gata, întorcându-se frecvent.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Echipamente pe care le vei folosi
Sambal (pastă De Usturoi și Chili)Sambal (pastă De Usturoi și Chili)
8
Transferați puiul într-un platou și păstrați-l la cald.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
9
Combinați orezul și ingredientele rămase; aruncați ușor. Puneți orezul uniform pe fiecare farfurie de servire individuală. Top orez cu pui.
Ingrediente de care veți avea nevoie
1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți1 Pui întreg De 5 Kg, Tăiat în 8 Bucăți
Mazăre Goya®Mazăre Goya®
10
Serviți imediat.
11
Serviți cu frecare umedă rezervată.
Ingrediente de care veți avea nevoie
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
DificultateGreu
Gata În45 m.
Porții6
Scor De Sănătate12
Revista