Hickory A Tras Carne De Porc

Hickory A Tras Carne De Porc
Carnea de porc trasă de Hickory ar putea fi doar felul principal pe care îl căutați. Această rețetă face 12 porții cu 294 calorii, 24g de proteine, și 15g de grăsime fiecare. Pentru 91 cenți pe porție, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Această rețetă este plăcută de 1 gurmanzi și bucătari. Dacă aveți la îndemână piper, usturoi praf, zahăr brun și alte câteva ingrediente, îl puteți face. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 10 ore și 30 de minute. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 50%. Acest scor este bun. Rețete similare includ Hickory Afumat Tras De Porc, Sandvișuri De Porc Cu Grătar Afumat Hickory, și Sandvișuri De Porc Cu Aragaz Lent Hickory.

Instrucțiuni

1
Scufundați așchii de lemn în apă; greutate cu o scândură sau o farfurie. Înmuiați chipsurile timp de 30 de minute.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
2
Scurgere.
3
Combinați zahărul brun, sarea, pudra de usturoi, pudra de chili și piperul negru, amestecând bine. Frecați amestecul de condimente uniform pe ambele părți ale umărului de porc. Acoperiți ușor cu folie; lăsați carnea de porc să stea la temperatura camerei timp de 1 oră.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Felii De Castravete Englezesc în Formă De SemilunăFelii De Castravete Englezesc în Formă De Semilună
Umăr De PorcUmăr De Porc
Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)Cu 4 G De Grăsime Sau Mai Puțin Pe Porție (recomandat: Amy's Chunky Tomate Bisque)
1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire1 Linguriță De Oregano Uscat, Plus Mai Mult Pentru Stropire
UmărUmăr
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
(fie Fie Obișnuit)(fie Fie Obișnuit)
2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii2 3/4 Uncii (75 Grame) Sultane Aurii
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
4
Puneți deoparte grătarul. Pregătiți grătarul pentru grătarul indirect, încălzind o parte la mare și lăsând o parte fără căldură. Perforați fundul unei tigaie de folie de aluminiu de unică folosință de mai multe ori cu vârful unui cuțit.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
1 Rulou Galben Cu Fructe1 Rulou Galben Cu Fructe
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
5
Așezați tigaia pe elementul de căldură sau peste cărbuni; adăugați 1 cană de așchii de lemn înmuiate în tigaie.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
6
Așezați o altă tigaie din folie de aluminiu de unică folosință (nu străpungeți tigaia) pe partea neîncălzită a grătarului.
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
7
Se toarnă 2 căni de apă într-o tigaie nepătrunsă.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)Prosciutto Di Parma Sau Pancetta Feliate Subțiri (dar Nu Rasă)
Echipamente pe care le vei folosi
Salam Tare, Tăiat JulienneSalam Tare, Tăiat Julienne
8
Lăsați chipsurile să stea 5 minute sau până la fumat; reduceți căldura la mediu-scăzut.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
9
Acoperiți grătarul cu spray de gătit. Setați grătarul în poziție.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Spaghete Multicereale FierteSpaghete Multicereale Fierte
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
10
Așezați carnea de porc pe grătar la foc indirect. Închideți capacul și grătiți 3 ore, menținând o temperatură constantă de 275; adăugați 1/2 cană așchii de lemn înmuiate la fiecare 45 de minute. Grill carne de porc încă 3 1/2 ore sau până când un termometru introdus în registrele de carne de porc 17
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Curcan, încălzitSos De Curcan, încălzit
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Sos Iute Cu Ulei De SusanSos Iute Cu Ulei De Susan
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
11
Înfășurați carnea de porc în folie de aluminiu rezistentă și gătiți încă 1 1/2 ore sau până când carnea de porc ajunge la 19
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Roșii Verzi, Spălate, Fără Coji De HârtieRoșii Verzi, Spălate, Fără Coji De Hârtie
Echipamente pe care le vei folosi
Creveți SotațiCreveți Sotați
12
Scoateți carnea de porc de pe grătar; lăsați să stea 30 de minute. Shred.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Fund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativFund Sau Spată De Porc Dezosată, Cu înțepătura De Grăsime Adânc întărită (aproximativ
Echipamente pe care le vei folosi
Fulgi De LegumeFulgi De Legume
DificultateExpert
Gata În10 hrs, 30 m.
Porții12
Scor De Sănătate11
Bucătăriiamerican
Tipuri De Feluri De MâncareMasa de pranzFelul principalMasa de seara
Revista