Hibiscus Tequila Fizz
Nevoie de un băutură fără gluten și vegană? Hibiscus Tequila Fizz ar putea fi o rețetă minunată de încercat. O porție conține 237 calorii, 0g de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 12 și costă 3,18 USD pe porție. Un amestec de amar aromat, suc de lămâie, hibiscus și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. 1 persoană a considerat că această rețetă este aromată și satisfăcătoare. Acesta este adus la tine de retetele mele. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 2 ore și 25 de minute. În general, această rețetă câștigă un scor spoonacular destul de rău de 16%. Încercați Hibiscus Tequila Cooler, Hibiscus-Tequila Cooler, și Grapefruit-Tequila Fizz pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Încălziți zahărul, 1 1/2 căni de apă și hibiscus într-o cratiță până la fierbere.
Se lasă să se răcească 1 1/4 ore, apoi se strecoară, aruncând hibiscusul.
Se răcește până la rece, cel puțin 45 de minute și până la 2 săptămâni.
Combinați siropul de hibiscus, tequila, grapefruitul și sucurile de lămâie, vermutul și amarul într-un ulcior (cel puțin 2 qt.).
Umpleți paharele înalte cu gheață.
Se toarnă aproximativ 1/2 cană amestec de sirop în fiecare pahar și se completează fiecare cu aproximativ 1/2 cană sifon club. Se amestecă, apoi se ornează cu felii de tei.
* Cumpărați de pe o piață Latino sau de la worldspices.com