HERDEZ sos de Avocado tomatillo cremos
Reteta HERDEZ sos de Avocado tomatillo cremos este gata în aproximativ 5 minute și este cu siguranță un excelent fără gluten și vegetarian opțiune pentru iubitorii de mâncare mexicană. O porție conține 81 calorii, 1g de proteine, și 3G de grăsime. Pentru 34 de cenți pe porție, veți obține un hor d ' oeuvre care servește 12. 26 de persoane au făcut această rețetă și ar face-o din nou. Mergeți la magazin și ridicați sosul de gătit mexican herdez circulatorum tomatilla verde, frunze de coriandru, iaurt grecesc fără grăsimi și alte câteva lucruri pentru a-l face astăzi. Este adus la tine de Allrecipes. Toate lucrurile luate în considerare, am decis această rețetă merită un scor spoonacular de 31%. Acest scor nu este atât de remarcabil. Încercați Salsa Cremă De Avocado Tomatillo, Salsa De Avocado Tomatillo, și Salsa De Avocado Tomatillo pentru rețete similare.
Instrucțiuni
Puneți sosul de gătit, avocado, iaurt și coriandru într-un blender sau robot de bucătărie și piure până se omogenizează. Acoperiți și dați-l la frigider timp de o oră sau până când este gata de servit.
Vin recomandat: Pinot Noir, Riesling, Trandafir Spumant
Pinot Noir, Riesling și Sparkling rosul este o alegere excelentă pentru Mexicani. Vinurile albe acide precum riesling sau roșii cu conținut scăzut de tanin precum pinot noir pot funcționa bine cu mâncărurile mexicane. Sparkling rosul este și o pereche sigură. August Kesseler Daily August trocken Pinot Noir cu un rating de 4,3 din 5 stele pare un meci bun. Costă aproximativ 25 de dolari pe sticlă.
![August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir]()
August Kesseler Cotidianul August Trocken Pinot Noir
Cotidianul August Pinot Noir se deschide cu un parfum subtil de cireș negru și afine, asociat cu aroma delicioasă de cassis și ardei roșu. În gură se prezintă ca proaspăt și fructat, cu tensiune pe palat și lungime fină. Este o expresie elegantă a Rheingau Pinot Noir.