HERDEZ 9curci și dovlecei Enchiladas cu sos Tomatillo Verde
Nu puteți avea niciodată prea multe rețete mexicane, așa că încercați curcanul HERDEZ și dovlecelul enchiladas cu sos Tomatillo Verde. Această rețetă face 8 porții cu 425 calorii, 24g de proteine, și 12g de grăsime fiecare. Pentru $1.95 pe portie, această rețetă acoperă 16% necesarul zilnic de vitamine și minerale. Funcționează bine ca fel principal. 1 persoană a făcut această rețetă și ar face-o din nou. Este adus la tine de Allrecipes. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 55 minute. Mergeți la magazin și ridicați tortilla de făină, ceapă, dovlecei și alte câteva lucruri pentru a o face astăzi. Luând în considerare toți factorii, această rețetă câștigă un scor spoonacular de 49%, care este solid. Rețete similare sunt Enchiladas de curcan și dovlecei cu sos Tomatillo Verde, Salsa Verde-sos Tomatillo verde pentru Enchiladas, și Enchiladas De Curcan Cu Sos Cremos De Tomatillo.
Instrucțiuni
Preîncălziți cuptorul la 375 grade F (190 grade C). Pulverizați o caserolă de 9x13x2 inci cu spray de gătit. Luați 1 cană de sos de gătit și întindeți-l uniform pe fundul vasului. Pune deoparte.
Pentru umplutura enchilada: în tigaie mare antiaderentă pulverizată cu spray de gătit, sotati 1 cană de ceapă tăiată cubulețe și usturoi până când ceapa este translucidă, aproximativ 5 minute.
Adăugați curcanul măcinat și gătiți până se rumenesc. Apoi adăugați chimen măcinat, sare, ardei iute verde tocat, cayenne (dacă se utilizează), sare, dovlecei și 1/4 cană sos de gătit.
Se amestecă bine și se scoate focul.
Pentru a asambla enchiladas: luați una tortilla de făină și, în centru, puneți aproximativ 1/3 până la 1/2 cană din amestecul de curcan-dovlecel pe mijloc într-o fâșie.
Așezați 2 linguri de brânză Monterey Jack deasupra amestecului de curcan și înfășurați.
Așezați în caserola pregătită cu cusătura în jos. Repetați cu tortilele rămase, așezându-le una lângă alta.
Se toarnă al doilea borcan cu sos de gătit deasupra enchiladelor, acoperindu-le uniform cu sosul.
Se presară cu brânza rămasă. Acoperiți cu folie.
Coaceți timp de 30 până la 35 de minute în cuptorul preîncălzit sau până când sosul este Bulbuc și enchiladele sunt încălzite.
Garnisiți cu ceapă tocată, coriandru și smântână, dacă doriți.