Sosul Henry Bain ar putea fi o rețetă bună pentru a vă extinde cutia de rețete de sos. O porție conține 1391 calorii, 2G de proteine, și 0g de grăsime. Această rețetă servește 4. Pentru $ 5.47 pe portie, această rețetă acoperă 10% din necesarul zilnic de vitamine și minerale. 8 persoane au încercat și le-a plăcut această rețetă. Este adus la tine de Toțiretete. Un amestec de conserve de piersici, muștar măcinat, hrean și o mână de alte ingrediente sunt tot ce este nevoie pentru a face această rețetă atât de delicioasă. Este o opțiune bună dacă urmați un fără gluten și vegan dieta. De la preparare la farfurie, această rețetă durează aproximativ 30 minute. În general, această rețetă câștigă un nu atât de minunat scor spoonacular de 35%. Rețete similare includ Muschiulet De Vita Cu Sos Henry Bain, Carne de vită la grătar Hickory cu sos Henry Bain, și Bain-Marie omletă cu roșii prăjite + brânză de capră.
Instrucțiuni
1
Într-un castron mare, amestecați bine conservele de piersici, marmelada de portocale, conservele de mere, conservele de ananas, muștarul uscat măcinat și hreanul pregătit.
Ingrediente de care veți avea nevoie
Sos De Hrean
Conserve De Piersici
Marmeladă De Portocale
Jeleu De Mere
Pudră De Muștar
Echipamente pe care le vei folosi
2 Tuburi (450 G Fiecare) De Aluat De Prăjituri Cu Unt De Arahide, Refrigerat, înmuiat
2
Transferați amestecul în recipiente sterile și răciți-l în frigider până la servire.